Prodej rodinného domu, Nehvizdy, Za Humny, 135 m2

Za Humny, Nehvizdy

11 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZa Humny, Nehvizdy
ID00179
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha135 m2
Plocha nemovitosti597 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Nehvizdech

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový rohový dům 4+kk o rozloze 155 m2, situovaný na pozemku o velikosti 597 m2 v obci Nehvizdy.

Tento plně vybavený prostorný dům disponuje garáží o velikosti 21 m2 (s vestavěným dřevěným patrem), další parkovací místo se nachází v přední části pozemku za branou, která je na dálkové ovládání stejně jako garážová vrata (značky Hörmann).

Zahrada je orientovaná na jih a poskytuje krásný výhled do zarostlé zeleně. Součástí zahrady je zastřešená terasa o rozloze 20 m2, která je ideální pro venkovní relaxaci a rodinná setkání. Na prostorné zahradě je možné nově vybudovat např. velký bazén.

V přízemí se nachází předsíň s vestavěnou skříní, komora pod schody, toaleta (s možností dostavby sprchového koutu), prostorný obývací pokoj s plně vybavenou novou kuchyňskou linkou s barovým posezením, včetně jídelního prostoru s přímým výstupem na terasu a dále do zahrady. Celé přízemí prošlo rekonstrukcí v roce 2018.

Ve druhém patře dům nabízí chodbu s vestavěnou skříní, ložnici s vestavěnou šatní skříní, dva pokoje (také s vestavěnými skříněmi), koupelnu s rohovou vanou a toaletou. Z chodby je vstup přes zasouvací schůdky na půdu (cca 25 m2), která představuje další úložný prostor.

Dům je vybaven zabezpečovacím zařízením a bezpečnostními foliemi v oknech, které zajišťují bezpečnost a klid pro vás a vaši rodinu. Komfort bydlení zvyšuje i vysokorychlostní připojení internetu s kabelovou televizí (pevná linka O2).

Vytápění je řešeno novým efektivním kondenzačním plynovým kotlem značky Junkers s integrovaným zásobníkem na teplou vodu.

V přízemí je instalováno podlahové topení, které poskytuje komfortní a rovnoměrné rozložení tepla, ve druhém podlaží jsou umístěny radiátory s elektricky ovládanými termostatickými hlavicemi, které můžete snadno řídit přes mobilní aplikaci. Pro maximální pohodlí v letních měsících je v každém pokoji druhého podlaží k dispozici klimatizace.
Díky zateplení domu jsou náklady na bydlení relativně nízké (vzhledem k velikosti domu) – měsíční zálohy na elektřinu a plyn jsou dohromady 6.500 Kč + vodné a stočné.

Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorné a komfortní bydlení v klidném prostředí s veškerou občanskou dostupností. Nezmeškejte příležitost stát se majiteli tohoto výjimečného rodinného domu, který splní všechny vaše představy o novém domově.

Obec Nehvizdy nabízí veškeré občanské vybavení - školky, základní škola, dětská hřiště, sportovní hala, obchody (Lidl), lékárna, čerpací stanice, ATM, ZOOpark, pošta, dvě restaurace, pizzerie a další.

Doprava z Nehvizd na Prahu Černý Most je do 10 min. po dálnici D11, a to bez nutnosti dálniční známky. Jinak je možné využít pravidelnou autobusovou dopravu do Prahy ke stanici metra B Černý Most. Zastávka autobusu je cca 250 metrů od domu.

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi zařídíme.
Doporučuji prohlídku této zajímavé nemovitosti. V případě dotazů mne, prosím, kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nehvizdech.