Prodej chaty, Rabyně, 77 m2

Rabyně

3 690 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 17 585 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRabyně
IDIETP837569
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná77 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti305 m2
Plocha zahrady273 m2
TelekomunikaceInternet
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Balkon
Terasa

Origo partneři v Rabyni

Popis

Nabízím exkluzivně prodej chaty v chatové osadě Na Hádkách v obci Rabyně, která se nachází u vodní nádrže Slapy nedaleko Slapské přehrady. Chata byla koncipována pro celoroční bydlení. Z toho důvodu byla upravena velkoryseji než běžný rekreační objekt.

Chata je trojpodlažní. Dvě dolní podlaží jsou zděná, horní je dřevěné. Střecha je plechová. V 1NP najdeme kuchyň a malou, ale vkusně zařízenou koupelnu s umyvadlem, vanou 120 cm, WC a sprchovým koutem. Kuchyně je vybavená linkou s dřezem, digestoří a el. troubou. Topení zajišťují krbová kamna s expanzí. Teplo je pomocí radiátorů rozvedeno do obou vyšších podlaží.

Venku před kuchyní je posezení kryté vysouvací markýzou. Vedle je dílna, která aktuálně slouží jako sklad. Také je zde umístěn bojler na ohřev teplé vody. Po dřevěných schodech se dostaneme do 2NP, které slouží jako obývák. Zde zůstane akorát sedačka. Kromě toho je tu druhé WC s bidetkou a malým omyvadlem.

3NP je koncipováno jako ložnice. Sádrokartonová příčka rozděluje prostor na dvě místnosti. Za úvahu stojí její odstranění a spojení obou místností v jeden celek. Balkon nabízí možnost posezení a příjemný výhled na zahradu. Téměř všechna okna v domě jsou nová, plastová. Loni byl zbudován nový komín.

Další možnost posezení se nabízí na zadní (severní) terase. Odtud vedou železné schody na louku za domem, kde se rády pasou srnky. Dole pod schody má majitel možnost parkování. Vedle schodů je plechový domek na nářadí a žumpa.

Velkou předností této chaty je krásně udržovaná zahrada. Vodu je možné brát z vlastní studny nebo se připojit na obecní vodovod, který se ale v zimním období zavírá. Poskytovatelem internetového připojení je Eurosignál. WiFina je zaplacená do června 2025.

Z důvodu nepředložení průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme energetickou třídu G. Za zprostředkování prodeje neplatíte provizi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Rabyni.