Prodej bytu 3+1, Židlochovice, Masarykova, 75 m2

Masarykova, Židlochovice

5 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMasarykova, Židlochovice
ID253/2462
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná75 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha75 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Židlochovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný a prosvětlený nově zrekonstruovaný byt v klidné lokalitě města Židlochovice na ul. Masarykova. Celý dům je rovněž po revitalizaci. Celková plocha bytu činí 75 m2. Byt je ve 4. NP / 5 NP, balkon, bez výtahu.
Dispozice bytu:
kuchyň 12,2 m2, OP 21 m2, ložnice 12,6 m2 (vstup na balkon), pokoj 12,25 m2, předsíň 8,75 m2, koupelna 2,54 m2, WC 0,9 m2, balkon 2 m2, sklep 2,76 m2.

Celková rekonstrukce bytu zahrnovala - nové zděné bytové jádro vč. nové elektřiny a rozvodů vody vč. odpadů, nové podlahy, omítky, stropy, nové radiátory, nové dveře vč. obložek atd.
Revitalizace bytového domu proběhla před 2 lety - výměna oken, nová fasáda vč. zateplení, nová elektřina v celém domě.

Podlahy: plovoucí / dlažba

Vytápění a ohřev vody - ústřední - plynová kotelna v domě.
Energetickou uvádíme třídu G z důvodu, že nemáme v současné době k dispozici PENB.

Za domem je oplocené dětské hřiště - ideální bydlení nejen pro rodiny s dětmi, ale i pár, kteří hledají komfortní a moderní bydlení v příjemné lokalitě.

Nedaleko domu vede cyklostezka, která je ideální pro milovníky aktivního odpočinku a rodinných výletů. Lokalita taktéž nabízí výbornou občanskou vybavenost - školy, školky, obchody, restaurace, zdravotní středisko i sportovní zařízení. Výborná dopravní dostupnost do Brna, které je vzdálené jen 20 minut jízdy autem nebo přímým vlakovým spojením.

Uvolnění bytu ihned.

V případě hrazení koupě bytu úvěrem, lze nemovitostí ručit. Vybereme optimální financování u jakéhokoli peněžního ústavu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Židlochovicích.