Prodej bytu 1+1, Odolena Voda, Nad Štolami, 64 m2

Nad Štolami, Odolena Voda

4 850 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 114 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNad Štolami, Odolena Voda
ID1738
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
Patro2. z 4
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha64 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Origo partneři v Odoleně Vodě

Popis

Realdomus zprostředkuje prodej družstevního bytu o celkové ploše 68 m2 s lodžií, nacházející se v 2.NP s výtahem v obci Odolena Voda.
Po vstupu přes vstupní dveře se ocitnete v předsíni o velikosti 12 m2, odkud je přístup do koupelny s vanou (4,34 m2), šatny (3,26 m2) a WC. Dále se z předsíně vchází do dvou místností - kuchyň (17,13 m2) s vestavnou kuchyňskou linkou, jídelním stolem a sedací soupravou. Pokoj o rozloze 26,24 m2 s vstupem na lodžii o velikosti 3,91 m2, slouží jako odpočinkový. K bytu náleží i sklep 3,62 m2.
Okna jsou plastová, dům je zateplený a kolaudovaný v roce 2004 s energetickým štítkem C. Okolí nabízí krásnou přírodu a památky s dobrou a rychlou dostupností do Prahy. Bezbariérový přístup do domu i bytu.
Bytový dům poskytuje kvalitní bydlení s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti, nachází se v ulici Nad štolami. Parkování je možné před domem. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléřku Veroniku Pilařovou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Odoleně Vodě.