Prodej bytu 2+kk, Praha - Veleslavín, Za vokovickou vozovnou, 46 m2

Za vokovickou vozovnou, Praha 6, Veleslavín

6 350 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu
Hypotéka od 30 262 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZa vokovickou vozovnou, Praha 6, Veleslavín
IDN00245
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná46 m2
Patro1. z 3
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Rády bychom Vám exkluzivně nabídly velmi pěkný, částečně zrekonstruovaný byt 2+kk 46 m2, plus sklep 6 m2, v atraktivní lokalitě Veleslavín.

Byt se nachází v 1. patře z celkových tří a obytnou plochu tvoří předsíň s vestavěnou skříní, obývací pokoj s kuchyňským koutem včetně spotřebičů, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC.

Jedná se o byt v cihlovém domě z roku 1936, který byl zateplen a má novou střechu (r. 2001). Byt byl částečně zrekonstruován, podlahy a spodní část kuchyňské linky (horní část pouze dvířka), koupelny, WC a nová eurookna (r. 2001). Podlahy lino, koberce a dlažba. Nové bezpečnostní dveře. Byt je nabízen včetně vybavení viditelného na fotografiích. Dům má celkem 3 nadzemní podlaží a 12 bytových jednotek. V domě je k dispozici kolárna/kočárkárna a sušárna. Měsíční poplatky SVJ cca 2600,- Kč. Topení řešeno vlastním elektrokotlem, přímotopy (noční proud), náklady cca 3000,- Kč/měsíc.

Stavba se nachází kousek od nákupního centra Šestka v atraktivní lokalitě Veleslavín naproti přírodní rezervaci Divoké Šárka s koupalištěm Džbán. V dochozí vzdálenosti je obora Hvězda a Ladronka. Výborná dostupnost do centra města, MHD bus i tram přímo u domu (zastávka Vozovna Vokovice), stanice metro A Nádraží Veleslavín. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí, školky, školy (státní, soukromé i VŠ), dětské hřiště, koupaliště, sportovní areál a nemocnice ÚVN.

Výborná investiční příležitost.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.