Prodej rodinného domu, Tištín, 107 m2

Tištín

2 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 106 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTištín
ID969
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná107 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuV bloku
Plocha budovy172 m2
Podlahová plocha107 m2
Plocha nemovitosti556 m2
Plocha zahrady168 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Tištíně

Popis

Obec Tištín je městys v okrese Prostějov mezi obcemi Němčice nad Hanou a Ivanovicemi na Hané. V obci je obecní úřad, kostel, pošta, obchod, základní a mateřská škola, knihovna, sokolovna. Veškeré služby a obchody jsou dostupné v 15 km vzdáleném Vyškově, dostupném po dálnici D1 (nájezdy Mořice ca 5 km, Ivanovice n. H. ca 7,5 km).
S výhradním zastoupením nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné okrajové části obce. V domě jsou dvě samostatné bytové jednotky se vstupy ze společného schodiště. Každá z bytových jednotek má dispozici 2+1 s kompletním sociálním zařízením. Za domem je dvůr, který je uzavřený a poskytuje naprosté soukromí. Na konci dvora jsou zděné kůlny a za kůlnami je zahrada s příjezdem ze zadní strany po obecní cestě. Vjezd na pozemek je i z ulice plechovými vraty, kde se nachází zastřešené parkovací stání vedle domu. Dům byl doposud obydlený a je v původním zachovalém stavu. Vyměněno bylo v posledních letech vytápění za ústřední s plynovým kotlem pro obě bytové jednotky, vč. nových měděných rozvodů a deskových radiátorů, ohřev vody zajištěn taktéž plynem. Každý byt má samostatný elektroměr.
Po vstupu do bytu ze schodiště je prostorná kuchyně, ze které jsou vstupy do koupelny s WC, menší špajzky a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice. Oba byty mají totožnou dispozici.
Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod i kanalizaci. Na pozemku k dispozici i vlastní studna.
Celková výměra pozemků: 556 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 388 m2, zahrada 168 m2, užitná plocha bytových jednotek 107 m2.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tištíně.