Prodej ubytování, Tochovice, 750 m2 (ID: 1440497)

Tochovice

7 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 35 743 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaTochovice
ID0022
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná750 m2
VybavenoNe
Plocha budovy368 m2
Plocha nemovitosti570 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Tochovicích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji velice zajímavý objekt bývalého pensionu Hellios v Tochovicích.

Přízemí sestává z místností poskytujících zázemí bývalému pensionu: kuchyně se skladovacími prostory, recepce, bar, společenské místnosti, kotelna.

V následujících dvou patrech naleznete 16 pokojů, 13 koupelen a řada dalších prostor (sklady, kanceláře).

Za domem se pak nachází prostorný dvorek,

Celkově je objekt ve velmi dobrém stavu a poskytuje rozsáhlé možnosti nového využití: provoz pensionu, ubytovací zařízení, výstavba malometrážních bytů...

Za přiloženými fotografiemi naleznete orientační půdorysy jednotlivých pater (přesná dokumentace k osobnímu nahlédnutí v realitní kanceláři).

Tochovice jsou velmi malebnou obcí se základní občanskou vybaveností a skvělou dostupností nejen do okresního města Příbram (cca 10 minut), ale také na nově budovanou dálnici D4 (v Praze tak jste do jedné hodiny).

Neváhejte a přijďte na osobní prohlídku.

V případě zájmu lze k objektu přikoupit i další navazující budovy.

Potřebujete zajistit financování? Rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Tochovicích.