Prodej rodinného domu, Chaloupky, 220 m2 (ID: 1440576)

Chaloupky

4 500 000 Kč

Cena je k jednání.
Hypotéka od 21 446 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChaloupky
ID000129
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná220 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy108 m2
Plocha nemovitosti893 m2

Origo partneři v Chaloupkách

Popis

Rodinný dům k nastěhování.

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1 v obci Chaloupky, okr. Beroun. Budoucí majitel má příležitost získat rodinný dům v bezprostřední blízkosti (200 m) brdských lesů – bydlení ve zdravém prostředí, možnost turistiky, cykloturistiky a houbaření.

Jde o jednopatrový dům, částečně podsklepený, zastavěná plocha: dům 108 m², garáž 36 m². Pozemek okolo domu je o výměře 749 m².

Dům byl postaven přibližně v roce 1975, stavební materiálem jsou cihly, střešní krytina eternitové šablony.

Dům je okamžitě k nastěhování. O případné rekonstrukci se rozhodne nový vlastník podle svých představ a možností.

V přízemí domu se nachází:
kuchyně (4x2,8 m), obývací pokoj (4x3,7 m), pokoj – ložnice (4,4 x 3,8 m), dále je zde bývalá kuchyně, využívaná jako další pokoj, dále je zde WC.

V patře domu se nachází dva pokoje - ložnice (4x3 m, další 4,2x4 m), koupelna s vanou (1,6x2,4 m).

Dům je částečně podsklepený, má dva sklepy, první (cca 8 m²) určený ke skladování zeleniny a ovoce, ve druhém sklepě (cca 18 m²) se nachází kotelna se dvěma funkčními kotly. Vytápění je možné plynovým závěsným kotlem nebo alternstivně kotlem na tuhá paliva (uhlí, dřevo). Je zde také uhelna. Další prostor tohoto sklepa je k využití na skladování. Rozvod tepla je pomocí teplovodních radiátorů. Ohřev vody je bojlerem.

V obytných místnostech a v kuchyni je na podlahách PVC, na chodbách, v koupelně a WC je dlažba.
V domě jsou dřevěná špaletová okna, dřevěné vstupní dveře, dům má dva vstupy.
Kuchyň je vybavená kuchyňskou linkou, samostatně stojícím sporákem s vařením na plyn, spojený s troubou na elektriku.


Dům je napojený na veřejný vodovod a plynovod. Kanalizace v obci není, proto je zde jímka odpadních vod.

Na pozemku je samostatně stojící garáž s malou dílnou. Dále je zde skleník, ovocné stromy. Zahrada poskytuje možnost relaxace a odpočinku.

V blízkosti domu se nachází prodejna potravin a restaurace. Další služby jsou v blízkém Komárově a Hořovicích – lékař, ZŠ, MŠ, lékař, nemocnice, obchody potravin, bankomaty atd. V oblasti Hořovic a Žebráku sídlí řada zahraničních výrobních firmy, jsou zde pracovní příležitosti.
Nájezd na dálnici D5 je vzdálený 10 minut jízdy. Z Hořovic je autobusové a vlakové spojení do Prahy a Plzně.

Koupi domu lze financovat hypotékou se zástavou kupované nemovitosti. Se zajištěním financování vám pomůžeme. Pro další informace kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chaloupkách.