Prodej pozemku, Ostředek, 498 m2 (ID: 1440588)

Ostředek

1 400 000 Kč
Hypotéka od 6 672 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaOstředek
ID000112
Plocha nemovitosti498 m2

Origo partneři v Ostředku

Popis

Nabízíme k prodeji v obci Ostředek, okr. Beroun, pozemek o rozloze 498 m². Pozemek je podle územního plánu v zastavitelném území obce. Velikost prodávaného pozemku neumožňuje na něm stavět, pokud si budoucí vlastník nekoupí vedlejší pozemek (391 m²). Potom získá celkovou plochu 889 m². Minimální plocha stavebního pozemku podle územního plánu je 800 m². Koupě námi nabízeného pozemku je vhodnou investicí.

Oba pozemky jsou v územním plánu spolu s dalšími vedeny pod označením Z130.
Příjezd k pozemkům je po obecní komunikaci, kabel elektrického vedení, vodovod a kanalizace jsou umístěny ve vozovce podél všech pozemků v této ulici.

Podmínky prostorového uspořádání:
− maximální výška zástavby v zastavitelných plochách je jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví,
− nová zástavba, přestavby stávající zástavby a případné dostavby musí být v souladu s charakterem a strukturou stávající okolní zástavby,
− maximální zastavěnost stavebního pozemku pro rodinné domy je 25%,
- využití ploch Z13O je podmíněno prokázáním dodržení hygienických limitů hluku u obytné zástavby ve vztahu k silnici ÏII/11010.

V obci je MŠ, obecní úřad, lékař, obchod potravin, restaurace. Další ZŠ, MŠ a občanská vybavenost jsou v okolních obcích – Chocerady 6 km, Sázava 10 km, Praha metro Chodov 40 km.
Z Ostředku jezdí do Prahy – Roztyly a zpět sedmkrát denně autobus.

Další informace získáte u makléře. V případě zájmu vám zprostředkujeme financování. Dohodněte si termín prohlídky s makléřem.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Ostředku.

Podobné nabídky