Prodej rodinného domu, Svojanov - Starý Svojanov, 224 m2

Starý Svojanov

3 990 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStarý Svojanov
ID00188
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná448 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy224 m2
Podlahová plocha224 m2
Plocha nemovitosti2144 m2
Plocha zahrady1920 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
VodaVodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Svojanově

Popis

Ničím a nikým nerušené soukromí, nádherný prostor s obrovským potenciálem, plno zeleně, úžasná okolní příroda a velice atraktivní lokalita. To je zástup jen několika benefitů, které v sobě skýtá tato jedinečná nemovitost ve Starém Svojanově.

Samostatně stojící stavba na pozemku s velkorysou výměrou 2144 m2 nabízí prostor pro vaši kreativitu a nabízí možnost vdechnout nový život domu s kouzelnou duší. Ten potom může sloužit jak pro trvalé bydlení, nebo jako oáza klidu pro rekreaci nejen celé vaší rodiny, ale i přátel a kamarádů.

Upozaděni však nebudou ani ti z vás, kteří touží po moderním novém bydlení, neboť nemovitost není památkově chráněna a může být i odstraněna. Na pozemku mohou být zbudovány i další stavby bez složitého papírování.

S nepřebernými možnostmi této výjimečné nabídky, kterou vám tímto ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuji, vás velice ráda seznámím.

Nákup je samozřejmě možné financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, se kterým vám ochotně a zdarma pomůže naše finanční specialistka.

Neváhejte mne tedy kontaktovat a přijďte si prohlédnout místo vašeho nového bydlení, či budoucí relaxace. Těším se na vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svojanově.