Prodej rodinného domu, Velká Bíteš, Jihlavská, 203 m2 (ID: 1440688)

Jihlavská, Velká Bíteš

10 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJihlavská, Velká Bíteš
ID00065
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná188 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha203 m2
Plocha nemovitosti986 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Velké Bíteši

Popis

Nabízíme k prodeji novostavbu prostorného rodinného domu ve velmi žádané lokalitě - ve Velké Bíteše. Nemovitost o dispozici 5+kk je ideální variantou pro rodinu, která hledá komfortní a klidné bydlení s vynikající dostupností do Brna. Podlahová plocha je přes 200 m2 a celková plocha pozemku je necelých 1000 m2.

Dům nabízí dvě podlaží s celkovou užitnou plochou 188 m2. V přízemí se nachází prostorná garáž s technickou místností, obytná část zahrnuje prosvětlený obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na terasu, moderní kuchyň s vestavěnými spotřebiči, jídelnu propojenou s obývacím pokojem, koupelnu se sprchovým koutem a WC a pracovnu nebo pokoj pro hosty. V prvním patře naleznete hlavní ložnicí s vlastní šatnou, dvěma prostornými dětskými pokoji, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou.
Velká zahrada nabízí dostatek prostoru pro rodinné aktivity, zahradničení nebo relaxaci. Na zahradě se nachází terasa ideální pro grilování a venkovní posezení, dětské hřiště a možnost instalace bazénu.

Při výstavbě byl kladen důraz na energetickou nenáročnost budovy – tepelné čerpadlo, fotovoltaická elektrárna, rekuperace, využití dešťové vody k závlaze zahrady a možnost napojení na vlastní studnu jsou důvody, které Vás o to více přimějí zvážit koupi této výjimečné nemovitosti.

Velká Bíteš je dynamicky se rozvíjející město s výbornou občanskou vybaveností. V blízkosti domu naleznete školy a školky, obchody a supermarkety, zdravotnická zařízení, restaurace a kavárny. Dům se nachází jen 20 minut jízdy autem od Brna, což zajišťuje skvělou dostupnost do města pro práci či zábavu. Autobusové spojení do Brna je rovněž velmi pohodlné.

Neváhejte a přijďte si své nové místo k životu prohlédnout osobně.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velké Bíteši.