Prodej bytu 2+kk, Praha, Pod Formankou, 54 m2

Pod Formankou, Praha 4 - Újezd u Průhonic

6 675 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu, úschovy kupní ceny a provize RK
Hypotéka od 31 811 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení3184
AdresaPod Formankou, Praha 4 - Újezd u Průhonic
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná54 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

RealityMartin nabízí bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk, 54 m2 v cihlovém, bytovém domě developerského projektu Viladomy Milíčovský les, která se nachází ve druhém nadzemním podlaží, ul. Pod Formankou v městské části Újezd u Průhonic, Praha-Újezd.

Jednotka disponuje velkou vstupní chodbou 8 m2 se vstupními bezpečnostními dveřmi, ložnicí 13 m2, koupelnou s WC 6 m2 a obývacím pokojem s kuchyňským koutem 28 m2.

Z obývacího pokoje vstup na menší terásku.

Jednotka situována na jižní a východní stranu.

K jednotce dále sklepní kóje 5 m2.

Možno využívat společné prostory kočárkárnu/kolárnu.

Nízké náklady na bydlení: 3.184 Kč včetně fondu oprav (+ elektřina).

K jednotce možno dokoupit parkovací místo před domem na privátním parkovišti za částku 150.000 Kč.

Viladomy Milíčovský les se nachází v Újezdě, v Praze 4. V úzkém okruhu jsou základní i mateřské školy, gymnázium, poliklinika, obchody. Nákupní centra Průhonice a Chodov či Aquapark Čestlice umožní trávení času s rodinou.

Autobusová zastávka Ke smrčině je jen kousek od domu. Odtud jezdí autobus ke stanici metra C – Opatov. Autem se dostanete na Václavské náměstí za 15 minut.

Provize naší společnosti zahrnuje kompletní právní servis, vyhotovení kupních smluv, podání návrhu na vklad kupních smluv do katastru nemovitostí a bankovní úschovu kupní ceny v UniCredit Bank.

V případě zájmu zařídíme prostřednictvím našeho hypotečního specialisty nejvýhodnější hypotéku s možností sjednat nezávaznou schůzku s konzultací zdarma a navrhnutím nejlepšího řešení financování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.