Prodej rodinného domu, Přerubenice, 98 m2

Přerubenice

2 000 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK 50 000,-Kč
Hypotéka od 9 531 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPřerubenice
ID11422
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná98 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuSamota
Plocha budovy100 m2
Plocha nemovitosti160 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
Sklep

Origo partneři v Přerubenicích

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 2+1 v nádherném a klidném prostředí s malebnou okolní přírodou. Dům se nachází na samotě na okraji obce, což zajišťuje maximální soukromí a klid.
Dům je umístěn ve svahu, což umožňuje přirozený bezbariérový přístup jak do hlavního podlaží, tak do suterénu, který je v úrovni terénu. Nemovitost je určena k rekonstrukci, což vám poskytuje příležitost upravit si ji podle vlastních představ.
Na pozemku se nachází nevyužívaná studna, kterou je možné obnovit prohloubením a využívat jako zdroj vody. Dům je napojen na elektřinu, ale je třeba vybudovat septik pro odpadní vody. Navíc k domu přiléhá stavební pozemek, který je možné odkoupit od obce, což vám dává možnost rozšíření nebo výstavby nového objektu.
Dům je zasazen do překrásného přírodního prostředí s rozlehlými lesy a loukami, které jsou ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření nebo jen odpočinek v přírodě. Klidné okolí je ideální pro všechny, kdo si chtějí vychutnávat pohodu a soukromí daleko od ruchu města.
Přerubenice se nachází v blízkosti několika menších měst, která poskytují veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Pouze 4 km od domu leží město Srbeč, které nabízí široké spektrum obchodů, restaurací a služeb. Dalším nedalekým městem je Řevničov, vzdálené 8 km, které má dobré dopravní spojení a nabízí veškerou infrastrukturu včetně škol a zdravotnických zařízení. Ve vzdálenosti 20 km se nachází město Kladno, které je největším městem v okolí a nabízí bohaté kulturní vyžití, sportovní zařízení i velké nákupní možnosti.
Díky stavebnímu pozemku můžete tento prostor rozšířit nebo využít k realizaci dalších projektů, ať už jde o zahradničení nebo stavbu novéo domu.
Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné místo k životu s možností rozvoje, nebo pro investory, kteří chtějí využít potenciál rekreačního pronájmu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přerubenicích.