Prodej rodinného domu, Veselá, 128 m2

Veselá

7 199 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 34 308 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVeselá
ID31431
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná128 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy128 m2
Podlahová plocha128 m2
Plocha nemovitosti895 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa
Parkování

Origo partneři v Veselé

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Útulné a komfortní bydlení v klidném prostředí, obklopené přírodou? Nabízím k prodeji plně zařízený bezbariérový dům v obci Veselá u Rokycan, který je ideální pro páry, seniory nebo jako víkendový únik z městského shonu.

Tento dům s dispozicí 2+kk a možností rozšíření na 3+kk (díky prostorné zimní zahradě) je situován na pozemku o rozloze 895 m². Na zahradě se nachází jezírko s přítokem, dřevěná kolna, pergola s letní kuchyní a finská sauna, což dělá z tohoto místa oázu klidu a relaxace. Dům je vytápěn buď kachlovými kamny, nebo plynovým kotlem, takže si můžete vybrat, co vám více vyhovuje. PENB: C

Výhodou je studna, která zajišťuje pitnou vodu pro celý dům. Je zde i vlastní čistička odpadních vod. Je možnost napojení na obecní vodovod. Zahrada je plná bylinek, rostou zde i maliny a ostružiny. Parkování je zajištěno pro čtyři auta.

Okolí nabízí nepřeberné možnosti pro milovníky přírody – v blízkosti se nachází Brdy, kde můžete podnikat výlety do krásné přírody, a lesy plné hub jsou doslova za rohem. Veselá u Rokycan má veškerou občanskou vybavenost včetně základní školy a obchodu.

tel. 774130399 Ev. číslo: 31431.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Veselé (okr. Rokycany).