Prodej bytu 2+1, Meziboří, Nad parkem, 61 m2

Nad parkem, Meziboří

1 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 9 527 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNad parkem, Meziboří
ID185-NP02300
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná61 m2
Patro4. z 4
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Plocha budovy626 m2
Podlahová plocha61 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Převod do OV

Origo partneři v Meziboří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji družstevní byt 2+1 se zasklenou lodžií, který se nachází v posledním, tedy 3. patře zatepleného panelového domu bez výtahu v ulici Nad Parkem č. p. 383 na Meziboří. Správcem nemovitosti je SBD Krušnohor s měsíčními náklady ve výši 5.600,- Kč, ( z toho 1.400,- Kč činní fond oprav). Parkování je možné před i za domem na prostorném parkovišti.

Největší výhodu nabídky spatřuji v jejím stavu s možností okamžitého užívání - stačí se pouze zout, vybalit oblečení, uvařit dobrou večeři a užívat si klidu.

Na bytě byla právě dokončena kompletní a nákladná rekonstrukce s důrazem na moderní design a nadčasovost. Tomu odpovídá výběr materiálů a sladění barev. Současně byl byt většinově vybaven nábytkem, který podtrhuje celý design.
Tato nabídka tak přináší jedinečnou možnost vlastnit komfortní a reprezentativní nemovitost s moderním a hlavně nadčasovým interiérem.

V bytě je veškeré vybavení zcela nové a nepoužívané, včetně spotřebičů značky Beko. Kuchyňská linka v elegantní barvě kašmír v kombinaci s antracitovými prvky od Mobelixu nabízí vestavnou myčku, multifunkční troubu, MW troubu, indukční varnou desku, digestoř a volně stojící chladničku. Pod oknem je umístěn praktický snídaňový pult, ideální pro rychlé občerstvení.
Jídelní stůl pro plnohodnotné stolování s rodinou je umístěn v obývacím pokoji.

Koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem o rozměrech 120 x 90 cm, který má ochranný film Easy Clean - hydrofobní úpravu, díky níž kapky vody stékají a nezanechávají na skle žádné stopy. Dále závěsné WC, kvalitní umývadlovou skříňku značky Ravak a pračku se sušičkou tvořící jeden set v důmyslně vytvořeném prostoru, aniž by jakkoli v koupelně „překáželi“. Velkoformátový obklad v designu světlého betonu spolu s prvky dřeva a přírodního odstínu dodává prostoru moderní vzhled.

Předsíň nabízí vestavnou dvojdílnou skříň a designové lamelové obklady s LTD obkladovými panely, které doplňuje zrcadlo a věšáky. Obývací pokoj je zařízen novou sedačkou do „L“ světle šedé barvy, kulatým jídelním stolem se židlemi a designovým konferenčním stolkem. Antracitový nábytek a dekorativní obkladové panely určené pro usazení televize vytvářejí příjemnou atmosféru, kterou umocňuje světlý koberec a kvalitní vinylové podlahy v barvě světlé dřeviny.

Interiérové dveře s obložkami a vchodové dveře ve stejném designu dotvářejí celkový vzhled bytu. Přestavba bytu trvala 6 měsíců a nyní je byt připraven k okamžitému nastěhování a užívání.

Hledáte-li kompletně zrekonstruovaný byt a nespokojíte se s průměrnou „rekonstrukcí“, očekáváte klidnou lokalitu s blízkostí přírody, oceníte prosklenou lodžii a parkování přímo u domu, tato nemovitost Vás zcela jistě nadchne.
Neváhejte mě kdykoli kontaktovat, tuto jedinečnou nabídku Vám po dohodě mile rád osobně představím. Případné financování Vám zajistí náš renomovaný specialista v oboru. Projděte se po bytě hned z pohodlí Vašeho domova díky 3D vitruální on-line prohlídce MATTERPORT 360°

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Meziboří.