Prodej rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Lišická, 200 m2 (ID: 1440850)

Lišická, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9

24 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 118 666 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLišická, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti869 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Výjimečný nadstandardní a komfortní rodinný dům s dispozicí 5+1 ve výborném stavu. Tento dům, postavený v roce 2000, prošel v roce 2020 nákladnou rekonstrukcí a byl před prodejem v roce 2024 důkladně udržován. Nachází se v klidné lokalitě původní zástavby a nabízí obytnou plochu 200 m². K domu náleží pozemek o rozloze 869 m², který zahrnuje kryté parkovací stání a samostatnou garáž s prostornou dílnou.

Moderní a luxusní vybavení

Dům je vybaven luxusní kuchyní Sykora Design s elektrickými spotřebiči Blum, pracovní deskou a obložením z keramiky NEOLITH. Jídelní stůl je vyroben ze stejného materiálu. Spotřebiče Siemens Studio nejvyšší řady zahrnují dvě horkovzdušné trouby s párou a mikrovlnou, vestavné espreso, myčku, 80 cm flexibilní indukční varnou plochu, francouzskou chladničku Haier s integrovaným výrobníkem ledu a vestavný sodobar na perlivou a chlazenou vodu Grohe Blue Professional.

Komfortní koupelny a WC

Dům disponuje dvěma velkými koupelnami se sprchovými kouty (100x100 cm a 75x150 cm) a třemi samostatnými WC, z nichž dvě mají bidetovací funkci a jedno samostatný bidet, vše od značky Duravit.

Krásná a Funkční Zahrada

Zahrada navržená a realizovaná zahradním architektem je udržovaná, s vzrostlými stromy a keři. Součástí zahrady je zahradní domek na nářadí a zahradní techniku, kompostéry na 3 200 litrů kompostu a zděná dozrávací ohrada na kompost.

Bezpečnost a technologie

Dům je vybaven kamerovým systémem a chytrými zvonky Ring, meteostanicí Netatmo, rychlým připojením k internetu, alarmem Jablotron, třemi televizory Panasonic (42 - 55 palců) v ložnici, kuchyni a obývacím pokoji, Apple TV a Apple Homekit. Dále je zde satelitní anténa.

Energetická Úspornost

Energetická náročnost budovy je dočasně označena štítkem G, avšak dům je postaven z energeticky úsporného systému Rastra s nadstandardním zateplením.

Vynikající lokalita

Újezd nad Lesy nabízí kompletní občanskou vybavenost, školy, školky, obchody a lékaře v docházkové vzdálenosti. Pokud hledáte prostorný dům pro rodinu s možností relaxace na zahradě, tento dům je ideální volbou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.