Prodej rodinného domu, Dobrovice, 99 m2 (ID: 1440899)

Dobrovice

3 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy,poplatků a odměny RK
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDobrovice
ID240069
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná99 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti668 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Dobrovici

Popis

Prodej rodinného domu 99 m2, pozemek 668 m2, Týnec u Dobrovice, okr. Mladá Boleslav

Samostatně stojící zděný rodinný dům 4+1 v klidné slepé ulici na okraji obce Týnec, cca 1,9 km severně od centra města Dobrovice, s možností půdní vestavby a přístavby v navazující bývalé hospodářské části, Vám nabízíme ve výhradním zastoupení majitele.
Dům je z části podsklepen s přístupem sklepa ze stodoly, která na RD navazuje. Stodola má jedno nadzemní podlaží a půdu. Na stodolu stavebně navazuje garáž.
Dům je napojen na IS – vodu, elektřinu a kanalizaci, na pozemku je vlastní studna. V ulici před domem je plynovodní přípojka.
Přilehlý pozemek s trvalými porosty je mírně sklonitý a je využíván jako zahrada.
V hlavní části domu se nachází prostorná chodba s hlavním vstupem. Vlevo i vpravo od vstupu jsou symetricky umístěné 4 obytné místnosti, čelně bývalá kuchyně s komorou, koupelna s vanou a samostatné WC.
Plocha 99 m2 je uvedena bez půdy, která se prostírá nad celou obytnou částí domu a bez sklepa. Dům je určen k rekonstrukci, při které je možné vytvořit obyvatelné patro nebo k demolici. Stavební část pozemku v tomto případě poskytuje velkorysou plochu k výstavbě nemovitosti dle vlastních představ. Město Dobrovice má veškerou občanskou vybavenost - ZŠ a MŠ, poštu, Penny market, místní obchody, zdravotní středisko, široké sportovní a kulturní vyžití.
Nájezd na D10 8 minut.

Tato krásná lokalita Středočeského kraje, obklopená přírodou, její zajímavé strategické umístění 8 km od Mladé Boleslavi a půl hodiny autem do Prahy, je právem velmi vyhledávaná.
Financování je možné řešit hypotékou. S jejím vyřízením Vám bezstarostně pomůže náš hypoteční specialista.
Pokud Vás dům zaujal a chcete si ho prohlédnout osobně, neváhejte si domluvit termín prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dobrovici.