Prodej rodinného domu, Uherský Ostroh, Hráza, 80 m2

Hráza, Uherský Ostroh

3 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHráza, Uherský Ostroh
ID912500
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha80 m2
Plocha nemovitosti111 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Uherském Ostrohu

Popis

Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům, který se nachází v klidné části Uherského Ostrohu, v lokalitě Ostrožské Předměstí, na adrese Hráza 336. Tato nemovitost, situovaná v idylickém předměstském prostředí, nabízí výborné bydlení pro ty, kteří hledají klid a pohodu mimo ruch města.

Rodinný dům je postaven na parcele s celkovou plochou 111 m², z toho zastavěná plocha činí 89 m². K domu dále náleží udržovaná zahrada o velikosti 86 m², která poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a venkovní aktivity. Samotný obytný prostor má rozlohu cca. 80 m² a nabízí dostatek komfortu pro každodenní život. Díky své dispozici 2,5+1 je tento dům ideálním řešením pro rodinu, nebo pro ty, kdo hledají prostor navíc pro práci z domova či volnočasové aktivity.

Dům je vzhledem k jeho skvělému zachovalému stavu, označeném jako "výborný", připraven k okamžitému bydlení. Výhodou pro nové majitele je také možnost financování prostřednictvím hypotečního úvěru, což umožňuje snadnější a přístupnější koupi této nemovitosti. Cenově je dům nastaven na 3 200 000 CZK, což je kompletní cena včetně provize a veškerých služeb.

Dům je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci, což zajišťuje bezproblémové bydlení s plnohodnotným komfortem. Vytápění je zajištěno pomocí elektrokotle.

V okolí naleznete veškerou potřebnou infrastrukturu: školy, školky, obchody, restaurace a lékařské služby. Pro milovníky přírody a sportovní aktivnosti je v blízkosti množství zeleně a parků. Veřejná doprava zajišťuje pohodlné spojení jak do centra Uherského Ostrohu, tak do okolních měst.

Kromě klidné lokality, výhodné ceny, a kompletního připojení na veřejnou infrastrukturu, tento dům nabízí i dostatek prostoru pro odpočinek na čerstvém vzduchu a pohodové rodinné chvíle.

Dům je zapsán na stavení parcele s číslem 134/2 v katastru nemovitostí, je osobním vlastnictvím bez jakýchkoliv právních či finančních závazků. To vše činí tuto nabídku atraktivní nejen pro osobní bydlení, ale i jako investiční příležitost s potenciálem pro další zhodnocení.

Tento dům je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v kouzelné lokalitě s dobrou dostupností a kompletními službami. Nezapomeňte přijít na prohlídku a přesvědčte se sami o kvalitách této nemovitosti. K RD je možnost přikoupit garáž s přilehlým pozemkem, přímo za domem na parcele č. 8346 o celkové výměře 173m2, v současné odbě probíhá řízení o zapsání této garáže do katastru nemovitostí. Cena této samostatné parcely je 490.000,-Kč. Pro více info., volejte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Ostrohu.