Prodej bytu 4+kk, Horoušany, Hrubého, 124 m2 (ID: 1440930)

Hrubého, Horoušany

8 100 322 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 38 604 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHrubého, Horoušany
ID47.2
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná124 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Horoušanech

Popis

Čtvrtá etapa úspěšného projektu Viladomy Horoušany, byla právě spuštěna. Výstavba je již v běhu.


Toužíte po novém bydlení? Pojďte si představit ideální bydlení pro vaši rodinu. Místo, které bude vaším domovem a kde se budete cítit bezpečně a v klidu. Místo vonící čerstvě uvařenou kávou, grilováním na vaší zahradě, sportovními aktivitami v okolí včetně nové cyklostezky. Místo odkud budete s chutí vyrážet do zaměstnání a po něm aktivně či pasivně odpočívat. Vytváříme vám toto místo. Místo plné slunce a úsměvů vašich blízkých. Místo splnění vašich snů o bydlení.

Tato jednotka má celkovou plochu 97 m² s dispozicí 4+kk. Zahrada pro trávení volného času 79m², prostorné parkoviště i terasu. Volili jsme vysoký standart bydlení i provedení. Podlahové vytápění, tepelné čerpadlo, kvalitní okna a mnoho dalších moderních technologií. Design byl vyladěn do detailu s důrazem na kvalitu a funkčnost celého celku. I na připojení jsme mysleli a u nás máte vysokorychlostní připojení optickým kabelem pro práci i zábavu.
Jen pár kilometrů od projektu vznikne nový vlakový terminál pro rychlovlaky s přímým spojením na hlavní město Prahu.

Více informací na webových stránkách projektu. Zavolejte a pojďte si s námi splnit svůj sen.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Horoušanech.