Prodej chaty, Mimoň, Nový domov, 40 m2

Nový domov, Mimoň

2 350 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 199 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNový domov, Mimoň
ID0224-NP01336
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná40 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha40 m2
Plocha nemovitosti302 m2

Origo partneři v Mimoni

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme kompletně zrekonstruovanou chatu o podlahové ploše 40 m², která vás okouzlí svou útulností a promyšleným využitím prostoru. Tato menší, ale plně vybavená chata nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. V přízemí najdete obývací místnost s kuchyní o výměře 18,27 m², kde je vše, co od kuchyně očekáváte a to i pračka. Koupelna s WC a sprchovým koutem o výměře 2,35 m² je moderně zařízená a praktická. Teplou vodu zde zajišťuje bojler o obsahu 75 l, který je vytápěn na noční proud. Podkroví o výměře 18,53 m² je využíváno jako obývací pokoj s pracovnou, což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i práci.

Chata je součástí zahrádkářské kolonie. Je napojena na vodovodní řad a odpad je sveden do čtyřkubíkového septiku. Vytápění zajišťují krbová kamna, která bez problémů vytopí i podkroví. Chata má samostatnou elektrickou přípojku. Pod prodlouženou střechou je připravené dříví na několik zim, takže se v prvních letech nemusíte starat o zásoby paliva. Nemovitost je díky vytápění a zateplení vhodná k celoročnímu užívání, což ji činí ideální pro pár nebo malou rodinku, kteří zde mohou relaxovat i mimo sezónu.

Chata se prodává plně vybavená, včetně zahradní chatky plné funkčního zahradního vybavení a sekačky. Majitelé si odnesou pouze své osobní věci, takže vše ostatní zůstane k dispozici novým majitelům. Všechno vybavení je pořízené před 5-6 lety a je ve velmi dobrém stavu.

Pokud hledáte útulné a klidné místo k životu nebo rekreaci, tato chata je přesně to, co potřebujete. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a zamilujte se do tohoto kouzelného místa. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat prostřednictvím odpovědního formuláře a já se vám ozvu zpět pro domluvení prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Mimoni.