Prodej bytu 3+kk, Praha - Košíře, Na pomezí, 93 m2

Na pomezí, Praha 5 - Košíře

21 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně kompletního realitního servisu a právních služeb
Hypotéka od 104 369 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa pomezí, Praha 5 - Košíře
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná86 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha93 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám představit exkluzivní nabídku luxusního bytu 3+kk/Z/G/S v ulici Na pomezí v Praze 5 – Košířích, který je součástí luxusního a vyhledávaného rezidenčního komplexu TOP´REZIDENCE POMEZÍ – I. ETAPA postaveného ve vysokém standardu v těsném sousedství přírodní památky Vidoule na přelomu let 2020 a 2021. Dispozici bytu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta, předsíň a zahrada. K bytu náleží parkovací stání v suterénu domu a sklepní kóje.
Všechny obytné místnosti jsou neprůchozí a dvě z nich mají přímý vstup na vkusně designovanou zahradu opatřenou zpevněnými plochami a působivými zákoutími s posezením. Zahrada má uzamykatelnou branku ústící do soukromé uličky a po menší technické úpravě lze tuto využít též jako hlavní vstup přes zahradu do prostor bytu. Pro podrobnější seznámení s interiérem jsme pro Vás připravili virtuální prohlídku, která je dostupná proklikem z první fotografie.
Kuchyňská linka je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči. Nechybí indukční deska, horkovzdušná trouba, myčka nádobí a pračka se sušičkou.
Za zmínku rozhodně stojí využité technologie a materiály.
Okna a posuvné dveře jsou dřevěné a jsou vybaveny elektricky nebo aplikací ovládanými venkovními žaluziemi.
Podlahovou krytinu řeší plovoucí dřevo v kombinaci s dlažbou.
Vytápění je řešeno kombinací otopných ploch a elektrickým podlahovým topením v koupelnách. K dispozici je v budově též chlazení, resp. přichlazování čerstvého vzduchu v bytových jednotkách prostřednictvím chladící jednotky umístěné v suterénu objektu.
Zvláštní pozornost a důraz stavitelů si vysloužil systém větrání každého bytu, a tak i nabízená bytová jednotka je vybavena připojením k jednotce rekuperace.
Pro zajištění maximálního pohodlí obyvatel bytu je k dispozici možnost ovládání domácnosti pomocí systému SMART HOME. Po nainstalování aplikace lze komfortně ovládat vytápění, chlazení, žaluzie, odchodové tlačítko či ventilaci vč. rázového větrání a lze integrovat též ovládání domácího telefonu s možností rozšíření na videotelefon.
Vstupní dveře do domu jsou ovládány čipem a dálkový ovladač slouží zase pro ovládání garážových vrat u výjezdu z garážových stání.
Dům má k dispozici výtah, který využijete při vstupu do společných prostor, kdy vzhledem k umístění stavby v příkrém svahu volíte směr do prvního podzemního podlaží označeného „-1“ kde je též vstup do bytu. Parkovací stání se nacházejí v druhém podzemním podlaží.
Lokalita patří k jedné ze v současné době nejvyhledávanějších pro komfortní a klidné bydlení s kompletní občanskou vybaveností a komfortní dopravní obslužností.
Uvažujete-li o koupi vlastního perspektivního bydlení na dobré adrese a zároveň toužíte po přímém kontaktu s přírodou, zde je ojedinělá příležitost.
V případě zájmu o bližší informace, podrobnější dokumentaci v plném rozlišení či samotnou prohlídku neváhejte oslovit ochotného a vstřícného makléře, který je Vám plně k dispozici na níže uvedeném kontaktu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.