Pronájem bytu 2+1, Praha - Vinohrady, Lužická, 74 m2

Lužická, Praha 2 - Vinohrady

26 500 Kč
/za měsíc
plus poplatky 6.500 Kč (2.500 Kč voda a služby, 2.800 Kč plyn a 1.200 Kč elektřina), kauce 30.000 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLužická, Praha 2 - Vinohrady
ID2934
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná74 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha74 m2

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám exkluzivně k pronájmu hezký, prostorný byt 2+1, 74 m2 v lukrativní části Vinohrad v blízkosti nám. Míru v tiché ulici Lužická.

Částečně zařízený byt s hezkými výhledy se nachází v udržovaném činžovním domě ve 3. patře s výtahem a má orientaci na obě strany, pokoje se severní orientací do Lužické a kuchyň se západní do vnitrobloku. Hlavní dva pokoje jsou stejně veliké (21 m2), neprůchozí, jeden z nich tvoří plně vybavenou ložnici s mnoha úložnými prostory (skříně, skříňky a obrovská prosklená knihovna) – tento nábytek nelze odstěhovat. Postel je o šířce 160 cm (matraci si zajišťuje nájemce). Druhý pokoj s restaurovanou podlahou je vybaven pouze jednou šatní skříní (šířka 180 cm).

Velká kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s novou myčkou (60 cm), volně stojící lednicí s mrazákem (175 / 87 l), plynovým sporákem a digestoří. Vlevo u lednice byl naistalován nový pult s volně stojící elektrickou troubou (není na fotografii). Z kuchyně lze vstoupit do praktické komory, ideální pro skladování potravin a věcí pro úklid. V koupelně je vana, pisoár, umývadlo a pračka s předním plněním Electrolux SteamCare (Technologie SteamCare ukončí každé praní šetrnou dávkou páry, která redukuje pomačkání). Na chodbě jsou k dispozici další úložné prostory ve vestavěné skříni. Na podlahách kombinace parket, vinylu a dlažby. Sklep není k dispozici. Výška stropů v bytě je 295 cm.

Vytápění bytu a teplou vodu zajišťuje pravidelně servisovaný plynový kotel. Byt nabízí klidné bydlení v blízkosti centra. V docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost (školy, parky – např. Bezručovy sady, obchody), nám. Míru 8 min. pěšky od domu, nejbližší tram zastávka Jana Masaryka 160 m od domu. Doporučujeme jako bydlení pro páry, neakceptujeme koncept spolubydlení. Preferujeme nekuřáky bez zvířat. K dispozici ihned.

Prosíme všechny zájemce, aby místo volání napsali na mail rychly@preston.cz tyto informace: 1/ na jaký byt reagujete 2/ kolik osob by v bytě bydlelo + krátké představení 3/ od kdy byste chtěli bydlet a na jak dlouho 4/ pokud jste cizinec – jak dlouho již žijete v Praze. Vzhledem k velkému zájmu o pronájmy bohužel nemůžeme z důvodu kapacity poptávky vyřizovat telefonicky, děkujeme za pochopení.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 2.