Prodej rodinného domu, Kladno - Švermov, Kladenská, 146 m2 (ID: 1441169)

Kladenská, Kladno, Švermov

13 490 000 Kč

+ provize RK
Hypotéka od 64 289 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKladenská, Kladno, Švermov
ID047
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná146 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy155 m2
Plocha nemovitosti1043 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti9 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Kladně

Popis

Nabízím Vám ke koupi rodinný dům o celkové obytné ploše 146 m², městské části Kladno - Švermov, klidné ulici Kladenská.

Rodinný dům je řešen ve 2 obytných podlažích se dvěma samostatnými koupelnami, pracovnou, spíží, garáží, technickou místností. A určitě oceníte prostorný sklep, který je pod vedlejší stavbou a horní část slouží jako další úložný prostor.

Dům lze díky jeho unikátním dispozicím využívat jako dvougenerační, šatna v 2.NP je připravena na předělání na kuchyň, v případě potřeby nových majitelů.

Z dalších "vychytávek", kterými nemovitost disponuje - 7 m3 nádrž na dešťovku s přepadem do BIO ztrácečky, alarm a kamerový systém se záznamem, možnost napojit na pult centrální ochrany, 4 požární čidla, na zahradu vyvedena voda i elektřina, vrata na dálkové ovládání, krb nebo plynový kotel vytápějí dům a mohou ohřívat i teplou vodu, 3 klimatizační jednotky v ložnicích. Kamery, alarm i klimatizace lze ovládat přes mobilní aplikaci.

Na pozemku o celkové ploše 1043 m² se dále nachází přístřešek pro auto, dřevník, výběh pro psa, několik vývodů vody na zalévání zahrady, vzrostlé okrasné i ovocné stromy, včetně užitkové pěstební plochy.
Nízké provozní náklady.
Cesta autem na okraj Prahy 20 minut.
Koupě domu se dá financovat pomocí hypotečního úvěru.

Budu se těšit na prohlídce!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladně.