Prodej pozemku, Mikulov, Na Jámě, 1527 m2 (ID: 1441204)

Na Jámě, Mikulov

Cena na vyžádání

včetně provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaNa Jámě, Mikulov
ID908893
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1527 m2

Origo partneři v Mikulově

Popis

Pokud uvažuje o tom, postavit si v Mikulově rodinný dům, vinařský penzion nebo apartmánový dům, a přitom si ušetřit 2 roky života s hledáním vhodného pozemku a vyřizováním stavebního povolení, doporučuji dočíst tuto nabídku až do konce.
___ Dávám k dispozici pozemek s kompletním projektem a platným STAVEBNÍM POVOLENÍM na 1) výstavbu rodinného domu 3+kk, 2) apartmánového domu a 3) vinařské stodoly - s užitnou plochou celkem 280 m². Uliční šíře pozemku v řadové zástavbě je 12 m, délka pozemku cca 125 m.
___ Jedná se o variabilní projekt, kde bude moci hrát klíčovou roli rodinné bydlení, nebo bydlení doplněné o několik apartmánů, které Vám umožní kombinovat potřeby rodinné, rekreační či podnikatelské. … Přitom samozřejmě nemusíte vše stavět jako přes kopírák podle stavebného povolení, na budovách se formou změny stavby před dokončením může ještě ledacos vyladit.
___ Hlavní roli při výběru vhodného pozemku hraje vždy lokalita. No a v tomto případě o atraktivnosti Mikulova, vinařské Perly Moravy, není snad ani potřeba mluvit. Navíc pozemek (bývalé zemědělské stavení s velkým pozemkem) leží v klidné ulici s mírným provozem a řadou 1-2 podlažních rodinných domů, ve vzdálenosti pouhých 500-600 m od historického centra města.
___ Tři vyprojektované budovy mají užitnou plochu celkem 280 m². Dvoupodlažní Rodinný dům 3+1 s terasou / zimní zahradou (UP 91 m²) je spolu s vinařskou stodolou (UP 19 m²) umístěn ve dvoře s navazující zahradou. Dvoupodlažní apartmánový dům (UP 170 m²) se 6-7 apartmány (každý s koupelnou) stojí na půdorysu původního domu v uliční frontě.
___ Na rovinatém pozemku za dvorní částí se nachází zkultivovaná zahrada (dříve sad a vinohrad), která nabízí nejrůznější možnosti využití.
___ Pozemek je připraven k okamžitému zahájení výstavby. Původní stodola s hospodářskými budovami, která dříve tvořila vstupní bránu do zahrady je odstraněna, rodinný dům v uliční frontě je kompletně vyklizený a připravený k demolici (či k přestavbě), v provozu se ponechala pouze kuchyně a koupelna s WC. Voda ani elektřina není odpojená, plynový kotel je funkční. Napojení na městskou kanalizaci.
___ Pozemek se nenachází v ochranném pásmu Městské památkové rezervace Mikulov ani v chráněné krajinné oblasti Pálava. Parkování pro 5 osobních automobilů je dle Stavebního povolení řešeno formou pronájmu parkovacích míst v docházkové vzdálenosti od objektu. 2-3 auta zaparkujete přímo před domem, přitom se nevylučuje možnost vyřídit si parkování v zadní části zahrady.
___ Víte jistě sami, že najít dnes v Mikulově zajímavý stavební pozemek za rozumnou cenu, není vůbec jednoduché. A získat pozemek v těsné blízkosti centra města, s platným stavebním povolením na výstavbu rodinného domu, multifunkčního, či investičního objektu – to je prostě výhra!
V případě zájmu prosím volejte, nebo pište, podám Vám více informací a také se můžeme na tento připravený pozemek zajít podívat. Bude se Vám líbit.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Mikulově (okr. Břeclav).