Prodej rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, Pražská, 130 m2

Pražská, Kralupy nad Vltavou

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPražská, Kralupy nad Vltavou
IDN107014
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti380 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kralupech nad Vltavou

Popis

Pokud uvažujete, že je lepší jezdit 20 minut autem do Prahy, nebo 30 minut vlakem, než bydlet v paneláku na velkém sídlišti, je tato nabídka určena Vám.
Původní dům z padesátých let, který bych výrazně rozšířen, stojí na skalnatém podloží, takže v domě nenajdete jedinou prasklinku. Ve skále je dokonce na pozemku vyhlouben krátký tunel, ve kterém se schovávali původní majitelé za války.
Oproti současné dispozici je možné dům výrazně zvětšit o několik místností zezadu a také půdní vestavbou. Lze dokonce vytvořit 2 samostatné vchody ze dvou různých ulic, rozdělit dům na dvě jednotky atd. Doporučujeme i jednání s městským úřadem o možnost odkoupení dalšího pozemku, který sousedí.
Současný majitel provedl částečnou rekonstrukci interiérů. Dům je suchý, téměř celý podsklepený s vlastní studnou. Aktuálně je řešen jako 5+1+půda+sklep. V prvním nadzemním podlaží je chodba, sociální zázemí, 2 místnosti s možností kuchyňského koutu, vchod do sklepa a do patra. V druhém podlaží jsou 3 místnosti s přípravou pro kuchyňský kout a možnosti rozšíření o další sociální zázemí. V chodbě druhého podlaží je i vstup na velkou půdu. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem umístěným ve sklepě, vodu lze ohřívat různě. Dům je napojen na kanalizaci a je zde zavedena elektřina 230 i 380. Vjezd na pozemek je z hlavní ulice, ale je možné udělat vstup ze zadní ulice u kostela. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107014.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kralupech nad Vltavou.