Prodej pozemku pro bydlení, Lipno nad Vltavou - Slupečná, 3253 m2

Lipno nad Vltavou, Slupečná

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info v RK, bez DPH, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaLipno nad Vltavou, Slupečná
ID05776
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti3253 m2
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Lipně nad Vltavou

Popis

Prodáme pozemky o celkové výměře 3253 m2 s územním rozhodnutím a stavebním povolením v obci Lipno nad Vltavou na výstavbu tří krásných stylových apartmánových domů. Vhodné pro developera nebo investora. Jedná se o lukrativní a zároveň klidné umístění. Prodávající investoval do nové trafostanice, do napojení budoucích objektů na vodu a kanalizaci.
Developerský projekt se nachází v katastrálním území Lipna nad Vltavou v klidné části obce Slupečná. V dochozí vzdálenosti je bobová dráha a dolní stanice lanovky, cesta dále pokračuje dolů do centra, na cyklistickou stezku a k jezeru. Pro milovníky turistiky vede přímo okolo pozemků turistická trasa na Alpskou vyhlídku, na stezku Korunami stromů, do lesů a lesní cesta směr Frymburk, kterou je možné využít i na kole.
Je navržená novostavba tří samostatných objektů pro rodinnou rekreaci. Celkem je ve třech objektech 20 nadstandardních apartmánů. Objekt A je částečně podsklepený, dvojpodlažní s obytným podkrovím, obsahující 6 apartmánů. Objekt B je dvojpodlažní a obytným podkrovím, obsahující 6 apartmánů. Objekt C je dvojpodlažní s obytným podkrovím, obsahující 8 apartmánů.
Objekt A je částečně podsklepený, dvojpodlažní s obytným podkrovím. V suterénu objektu je 13 sklepních kójí pro uživatele objektu „A“ a „B“. V přízemí objektu je kryté garážové stání pro 20 osobních automobilů. V patře a podkroví jsou apartmány 2+kk.
počet apartmánů: 6 (2+kk)
užitná plocha apartmánů: 374,2 m2
obytná plocha apartmánů: 249,2 m2
zastavěná plocha objektu „A“: 470,1 m2
Objekt B je dvojpodlažní s obytným podkrovím. V každém podlaží objektu jsou 2 apartmány 2+kk. Celkem dům obsahuje 6 apartmánů.
počet apartmánů: 6 (2+kk)
užitná plocha apartmánů: 376,5 m2
obytná plocha apartmánů: 272,7 m2
zastavěná plocha objektu „B“: 200,1 m2
Objekt C je dvojpodlažní s obytným podkrovím. V přízemí objektu jsou 2 apartmány 2+kk, sklepní kóje a technická místnost. Technická místnost bude sloužit jako sklad pro údržbáře a úklidová komora. V patře a podkroví je celkem 6 apartmánů 2+kk. Celkem dům obsahuje 8 apartmánů.
počet apartmánů: 8 (2+kk)
užitná plocha apartmánů: 489,7 m2
obytná plocha apartmánů: 361,9 m2
zastavěná plocha objektu „C“: 270,6 m2

Pro další informace, podklady a upřesnění mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lipně nad Vltavou.