Prodej pozemku pro bydlení, Trutnov, 4689 m2

Trutnov - Lhota

8 925 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 534 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaTrutnov - Lhota
ID030924
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti4689 m2

Origo partneři v Trutnově

Popis

Pozor, pozor, developeři a snílci! Máme tu něco, co vám roztančí vaše investorská srdíčka! Představte si pozemek tak úžasný, že by i Krakonoš zauvažoval o změně bydliště. Ano, přátelé, mluvíme o 10.477 m² čistého potenciálu v Bezděkově u Trutnova.

Důležité informace o pozemku:
- 4.689 m² je v osobním vlastnictví
- 5.788 m² vlastní Státní pozemkový úřad, kde je možné převzít pachtovní smlouvu nebo ho odkoupit. V roce 2023 byla požadovaná cena za 133 Kč/m²
- Pozemek je možné rozdělit na 6 samostatných parcel

Hlavním lákadlem této nemovitosti je bezpochyby její jedinečný, ničím nerušený výhled na majestátní panorama Krkonoš včetně impozantní Sněžky. Tento dechberoucí pohled dodává pozemku neopakovatelnou atmosféru a zvyšuje jeho atraktivitu pro budoucí rezidenty či návštěvníky.

Na pozemku se nachází bývalý kravín, který lze přestavět nebo odstranit dle vašich plánů, což dává prostor pro kreativitu a inovativní řešení. Důležitou informací pro budoucí developery je, že na pozemku je k dispozici voda a elektřina, což významně usnadňuje a zlevňuje budoucí výstavbu.

Je možné zde vybudovat tři samostatné apartmány s parkovištěm, což činí tento projekt okamžitě realizovatelným.

Díky blízkosti populárních Trutnovských trailů je lokalita mimořádně atraktivní pro milovníky aktivního odpočinku, což významně zvyšuje potenciál pro turistické využití.

Územní plán klasifikuje pozemek jako SV (plochy smíšené obytné), což umožňuje široké spektrum využití - od bytových domů po komerční prostory. Tento pozemek je skutečným pokladem pro vizionáře, kteří chtějí vytvořit něco výjimečného v srdci krkonošské přírody.

Strategická poloha pozemku nabízí nejlepší z obou světů - klid horské přírody a zároveň vynikající dopravní dostupnost. Nachází se pouhých 3,5 km od budoucího nájezdu na dálnici D11, což zajišťuje snadné spojení s většími městy a zvyšuje atraktivitu lokality pro potenciální investory a návštěvníky.

Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tato exkluzivní nabídka představuje jedinečnou šanci pro realizaci vašich developerských snů.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat:

Nenechte si ujít tuto mimořádnou příležitost a staňte se vlastníkem pozemku s neopakovatelným potenciálem.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Trutnově.