Pronájem bytu 3+kk, Jablonec nad Nisou, Široká, 59 m2

Široká, Proseč nad Nisou

15 000 Kč
/za měsíc
Měsíční zálohy za služby a energie činí 6.893 Kč, záloha za elektřinu 2.000 Kč. Kauce / jistota 30.0
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠiroká, Proseč nad Nisou
ID23023
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná59 m2
Patro5. z 5
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59 m2
Plocha nemovitosti59 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte útulný byt 3+KK v Jablonci nad Nisou - Proseči nad Nisou? Mám pro vás skvělou příležitost. Dlouhodobý pronájem bytu 3+KK s balkónem v posledním 5. podlaží bytového domu s výtahem. Byt má užitnou plochu 59 m2 a disponuje krásným výhledem na Jablonec nad Nisou. Bydlení je zde ideální pro mladý pár nebo začínající rodinu, bez domácích mazlíčků. Je vhodný zejména pro ty, kteří hledají útulné a klidné bydlení s možností parkování u domu.

Celý byt je nově vymalovaný a byla položena nová plovoucí podlaha ve všech pokojích. V koupelně najdete rohovou vanu se sprchou. Dva pokoje mají samostatný vchod. Ze všech místností je krásný výhled na okolí. Velkou výhodnou je, že budete bydlet v posledním podlaží s minimem sousedů.

Dům je umístěn v klidné části Jablonce a to v Proseči nad Nisou. Bydlení v této části nejlépe vyhovuje lidem, kteří milují klid a přírodu. V okolí najdete hodně lesů, kde můžete sportovat. Jsou tu také dětská hřiště. Doslova na dosah ruky jsou tenisové kurty a tenisová hala. Do centra města se dostane autem za 5 minut (3 km). Nedaleko domu najdete zastávku MHD s několika linkami.

Nájemné + měsíční zálohy za služby a energie činí 6.893 Kč, záloha za elektřinu 2.000 Kč. Kauce / jistota 30.000 Kč + odměna realitní kanceláře.

Tak neváhej a kontaktuj mě. Upřesníme si všechny detaily a domluvíme se na prohlídce. Radim Macháček

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Jablonci nad Nisou.