Prodej bytu 3+kk, Solnice, Družstevní, 72 m2

Družstevní, Solnice

4 290 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 20 445 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDružstevní, Solnice
ID64049
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
Patro3.
Druh objektuV bloku
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Solnici

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji útulný byt 3+kk v osobním vlastnictví o velikosti 72m2.

Nemovitost se nachází v centru města Solnice v blízkosti žádané lokality průmyslové zóny Solnice-Kvasiny. Do Rychnova nad Kněžnou je to necelých 15 minut a do Hradce Králové přibližně 35 minut.

Dispozice bytu je chodba se vstupem do dvou samostatných pokojů, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatné WC, koupelna s vanou, balkon + sklepní kóje. Parkování je možné přímo před domem na ulici.

Vytápění zajišťuje centrální plynový kotel, který se nachází v domě a nyní probíhá výměna za nový. V bytě jsou nová okna 3skla a venkovní předokenní rolety. Velkou výhodou je ve společných částech bytového domu přístup do posilovny plus je zde i dílna pro kutily, dále i kolárna s kočárkárnou.

Nemovitost je zajímává i k následnému pronájmu vzhledem k aktuálně rostoucím cenám nájemného.

Atraktivní poloha nemovitosti, která díky blízké vzdálenosti do Kvasin nabízí možnost pronájmu domu zaměstnancům ze Škody Auto nebo k vlastnímu trvalém bydlení. V místě je veškerá občanská vybavenost (vlakové i autobusové spojení, obchody, škola, školka, restaurace,..).

S financováním rádi pomůžeme i v této době. Vzhledem k velkým objemům a zkušenostem s úvěrováním nemovitostí, se stále dokážeme dostat na lepší podmínky, které vyjednáváme pro naše klienty.

Jestliže Vás tento byt zaujal, pak už neváhejte ani minutu, kontaktujte nás a tento dům může být vaším novým domovem! Jsme Broker Consulting, a.s. Finance, Reality, SPOLU! ID [ID 64049]

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Solnici.