Prodej rodinného domu, Lanškroun - Žichlínské Předměstí, Albrechtická, 304 m2

Albrechtická, Lanškroun, Žichlínské Předměstí

7 600 000 Kč
/za nemovitost
včetně strojů a zařízení
Hypotéka od 36 219 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlení5000
AdresaAlbrechtická, Lanškroun, Žichlínské Předměstí
ID2453
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná304 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy242 m2
Plocha nemovitosti587 m2
Plocha zahrady345 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
DopravaVlak, Autobus
VodaVodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Lanškrouně

Popis

Už vás nebaví každodenní dojíždění do práce? Máme pro vás řešení. Prodáváme krásný zděný dům s dílnou v Lanškrouně. Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost v srdci Lanškrouna na ulici Albrechtická, která představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají kombinaci bydlení a podnikání na jednom místě. Tento samostatně stojící zděný dům je perfektní volbou pro ty, kdo nechtějí ztrácet čas dojížděním do práce a ocení pohodlí a praktičnost.
Dům, který je v současné době využíván jako sídlo firmy, nabízí široké možnosti využití. V přízemí se nachází vstupní hala, sociální zařízení, příruční sklad a prostorná dílna s vjezdovými vraty, která je ideální pro podnikatelské účely. Podkroví je rozděleno na dvě místnosti a kuchyň, které nyní slouží jako vzorkovna, kancelář a zázemí pro zaměstnance, ale mohou být snadno přeměněny na obytné prostory. Celková užitná plocha domu činí úctyhodných 304 m², z toho přízemí zabírá 166 m², podkroví 114 m² a samostatný sklad na dvoře 24 m².
Pozemek o rozloze 587 m² je oplocený a nabízí velkou parkovací plochu a sklad, což je ideální pro podnikání vyžadující prostor pro skladování nebo parkování vozidel. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, včetně elektřiny, vodovodního řádu a kanalizace. Vytápění je zajištěno ústředním topením s tepelným čerpadlem, což nejen zvyšuje komfort, ale také výrazně snižuje náklady na vytápění. Celý objekt je vybaven zabezpečovacím zařízením, které zajišťuje bezpečnost vašeho majetku.
Tento dům je ve výborném a udržovaném stavu, což z něj činí ideální investici bez nutnosti dalších úprav v případě podnikání. V ceně nemovitosti je zahrnuto kompletní vybavení truhlářské dílny a také automobil, což poskytuje okamžitou možnost pokračovat v podnikání bez dalších investic.
Cena této nemovitosti je 7 600 000 Kč. Nezmeškejte příležitost vlastnit tento výjimečný dům, který kombinuje pohodlí domova s možností podnikání. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato nabídka je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají flexibilní a praktické řešení pro své bydlení i podnikání.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lanškrouně.