Prodej komerční nemovitosti, Karlovy Vary, Chebská 280, 1967 m2

Chebská 280, Karlovy Vary, Dvory

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaChebská 280, Karlovy Vary, Dvory
ID294-NP00823
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1967 m2
Patro1. z 2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy2280 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Jiné
KomunikaceAsfaltová, Dlážděná
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Moderní Auto myčka na Prodej
Představujeme vám unikátní projekt, který kombinuje pokročilou auto myčku s moderními gastronomickými provozy. Tento impozantní objekt, který se rozkládá na ploše 1 481 m² s obestavěným prostorem 8 328 m³, je navržen tak, aby splňoval požadavky současného trhu.
Auto myčka je vybavena technologiemi od renomované společnosti *Christ Wash Systems což zajišťuje nejen špičkovou kvalitu mytí, ale také vysokou efektivitu a úsporu energie.
Komplex disponuje 3 venkovními mycími boxy pro standardní zákazníky, kde jsou velkým bonusem vyhřívané podlahy, a 2 exkluzivními mycími stanovišti uvnitř budovy, určenými pro VIP klientelu. Tyto stanoviště jsou vybaveny samoobslužnými systémy, které umožňují rychlé a efektivní mytí vozů s minimálními náklady na údržbu.
Uvnitř myčky se nachází stanice vybavená kartáči a sušičkou a linka na ruční čištění interiérů, schopná pojmout až 5 vozidel najednou.
K dispozici je 6 venkovních stanovišť vybavených výkonnými samoobslužnými vysavači.

Dolní restaurace nabízí kapacitu 60 míst pro hosty a je plně vybavená barem, přípravnou baru, skladovacími prostory, a moderní kuchyní. Kuchyně je vybavena zařízeními, včetně dřezů, myček, vařičů, trouby, lednic a mrazáků, což umožňuje snadný a efektivní provoz.
Horní restaurace s kapacitou 42 míst pro hosty je vybavena barem, přípravnou, několika skladovacími místnostmi na potraviny a obaly, šatnou a plným zázemím pro personál. Součástí je také možnost rozšíření o venkovní terasu, která zvýší atraktivitu a kapacitu restaurace.
Obě restaurace jsou vybaveny gastronomickým zařízením od gastroklimatech.cz.
Celý objekt je monitorován více než 100 kamerami- Systém je navržen tak, aby pokrýval všechny klíčové oblasti, včetně parkovacích míst, vnitřních prostor a provozních jednotek.
Vnitřní prostory restaurací, kanceláří a dalších částí objektu jsou vybaveny klimatizačními jednotkami a termostaty. Vytápění zajišťují plynové kotle s konvektory, což je nejefektivnějším řešením pro vytápění velkých hal. Pro vnitřní prostory jsou instalována tepelná čerpadla, která zajišťují optimální teplotu během celého roku. Velké pozitivum vidíme i v nové kanalizaci, podle norem, pod celým objektem.
Celková podlahová plocha objektu činí 1 463 m², rozdělená do dvou nadzemních podlaží. Tato uspořádání nabízí dostatek prostoru pro všechny aktivity, od auto myčky, malého autoservisu přes restaurace až po administrativní prostory.
Další výhodou tohoto objektu je jeho celkové oplocení.

Tento multifunkční komplex představuje vynikající investiční příležitost s potenciálem růstu a návratnosti. Nabízí moderní technologie, komfortní zázemí pro zákazníky i personál a široké možnosti dalšího rozvoje, například rozšířením horní restaurace o venkovní terasu. Veškerá potřebná dokumentace bude k dispozici novému majiteli.
Pokud hledáte kvalitní a perspektivní investici v oblasti automobilového průmyslu a gastronomie, tento komplex je ideální volbou. Neváhejte nás kontaktovat

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Karlových Varech.