Prodej bytu 4+kk, Praha - Nové Město, Jeruzalémská, 103 m2 (ID: 1441910)

Jeruzalémská, Praha 1 - Nové Město

17 997 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 85 768 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJeruzalémská, Praha 1 - Nové Město
ID13091
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná103 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie
Terasa

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Hledáte výjimečný byt v centru Prahy, který svým uzpůsobením můžete využít nejen pro vlastní bydlení či jako zajímavou investici, ale zároveň jako kombinací obojího?

Pak je pro Vás zajímavou příležitostí koupě bytu situovaného ve 2. patře cihlového domu poblíž Václavského náměstí a bezprostředně u Jeruzalémské synagogy.

Klíčovou výhodou tohoto bytu je jeho šikovná dispozice a tím i různé možnosti jeho využití. Ten je totiž stavebně rozdělen na dvě samostatné jednotky 3+kk a 1+kk, přičemž každá z nich má svůj samostatný vstup a spojuje je terasa, která je užívána výlučně těmito dvěma byty. Celková plocha obou bytů je cca 103 m2.

Byt 3+kk disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem a dvěma ložnicemi, kdy k jedné přísluší vlastní koupelna se sprchovým koutem a další koupelna s vanou a WC je přístupná z předsíně.

Byt 1+kk je s ohledem na svoji menší plochu řešen velice prakticky, kdy nabízí plnohodnotnou kuchyni a spoustu úložných prostor nahrazujících běžné skříně a také variabilní postel, kterou přes den můžete zasunout tak, aby se funkčně stala pohovkou.

Na virtuální prohlídku bytu 3+kk se můžete podívat zde: https://my.matterport.com/show/?m=cR1w2gcAfZj
Na virtuální prohlídku bytu 1+kk se můžete podívat zde: https://my.matterport.com/show/?m=jSsovkGvdoC

Můžete se tak rozhodnout, ve kterém bytě budete bydlet a který případně pronajímat. Nebo můžete menší byt poskytnout dospívajícímu potomkovi či si v něm sami zřídit kancelář.

Rozhodně také uvítáte již zmiňovanou soukromou terasu o výměře cca 15 m2 určenou právě pro tyto dva byty a sklepní kóji umístěnou v přízemí domu.

Určitě Vás zajímá i lokalita, ve které máte perfektní dopravní dostupnost po celé Praze i mimo ni. V docházkové vzdálenosti se nacházejí nejrůznější tramvajové spoje, metro všech tří linek, ale také obě klíčová vlaková nádraží. Řidiči pak využijí nedaleký nájezd na pražskou magistrálu.

V rámci lokality dále oceníte širokou síť restaurací, kaváren, ale i velké obchodní centrum Palladium.

Přijďte se podívat, jak lokalita a dispozice bytů vyhovují právě vašim potřebám.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 1.