Pronájem bytu 2+1, Šumperk, U Sanatoria, 55 m2

U Sanatoria, Šumperk

11 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU Sanatoria, Šumperk
ID0127
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná55 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte dlouhodobý pronájem v kompletně vybaveném bytě?
Byt se nachází ve druhém patře cihlového domu, který prošel celkovou renovací v roce 2021. Renovace zahrnovala kompletně nové rozvody topení, elektřiny, odpadů, stropu a stěn. Samotný dům má novou fasádu z roku 2022, je ve skvělém stavu a nabízí bezproblémové a pohodlné bydlení.
Vstup do bytu je do malé předsíně, kde si komfortně uložíte kabáty a boty. Z předsíně se dostanete do koupelny nebo do kuchyně, z kuchyně poté do dvou neprůchozích pokojů. Všechny místnosti v bytě jsou kompletně zařízené. V ložnici je manželská postel s velkou skříní. Druhý pokoj je vybaven rozkládacím gaučem, televizí, konferenčním stolem. Kuchyň s novou moderní kuchyňskou linkou je vybavená veškerými spotřebiči, včetně lednice s mrazákem, plynový sporák s el. troubou a myčka na nádobí. Pračku najdete v koupelně, kde je toaleta, umyvadlo a sprchový kout.
Celý byt i přes své skromné rozměry působí prostorně a díky své orientaci je velmi slunný. Vytápění zajišťuje závěsný plynový kotel umístěný v koupelně. Byt je vybaven dvěmi rekuperačními jednotkami, které se postarají o perfektní klima. K bytu patří prostorný sklep a malá zahrádka za domem ve vnitrobloku a pokud budete chtít, můžete si vypěstovat svoje vlastní bylinky. Parkování je před domem, kde je dostatek parkovacích míst.
Byt se nachází v klidné lokalitě v Šumperku, kousek od lesa. Díky této výhodné poloze si můžete užít klidu a přírody, aniž byste museli opustit město. Zároveň je však kousek od nákupního centra, kde najdete všechny potřebné obchody.
Celkově lze říci, že je tento byt ideální pro každého, kdo hledá moderní bydlení v klidné lokalitě a nechce se starat o zařizování, vše potřebné už je připraveno k užívání. Od 1. října je připraven sloužit novým nájemníkům.
Měsíční nájemné 11 500 Kč. Zálohy na služby 5 000 Kč. Vratná kauce 22 000 Kč. Provize za zprostředkování 5 000 Kč bez DHP.
Pokud máte zájem o prohlídku, zavolejte a domluvíme si termín.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Šumperku.