Prodej rodinného domu, Bochoř, Hliník, 135 m2

Hliník, Bochoř

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHliník, Bochoř
ID130110
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná151 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy151 m2
Podlahová plocha135 m2
Plocha nemovitosti1261 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Bochoři

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme prodej kompletně zařízené novostavby v Bochoři u Přerova s velkorysým pozemkem o rozloze 1261 m. Pozemek tvoří 2 stavební pozemky s vlastními sítěmi, kdy nezastavěný z nich je možné prodat jako stavební parcelu. Celý pozemek je plně oplocen, po uliční šíři hliníkovým plotem s dvěma branami a vstupní brankou, a nabízí absolutní soukromí. Na pozemku se nacházejí dva zahradní domky na nářadí a uschování zahradního nábytku.

Dům o rozloze 151 m² navíc s celo-pochozí půdou (140 m²) byl navržen v minimalisticky čistém designu v kombinaci s prvotřídními materiály a důrazem na funkci, nízkou energetickou náročnost a minimální údržbu.

Dům je zděný se střechou z pálené tašky nesenou masivními dřevěnými krovy. Okna jsou dřevo-hliníková (3x bezprahový HS portál) s hliníkovými venkovními žaluziemi umožňující bezbariérový vstup na dlážděnou terasu s hliníkovou pergolou a designovým grilem z černé oceli s grilovací plotnou.

V celém domě jsou dubové podlahy v kombinaci s italskou velkoformátovou dlažbou, v dětských pokojích Fatrafloor. Kuchyňská linka, obložení stěn i zabudovaný nábytek na míru jsou z dubové dýhy (předsíň, šatna, knihovny). Vestavěné spotřebiče jsou z řady black simplicity včetně pračky a sušičky. V obývacím pokoji jsou přiznané dřevěné trámy a krb s celo-litinovou vložkou s průduchy do místností. Ložnice má kamenné obklady a postel z dubového masivu. U ložnice je prostorná šatna a koupelna se sprchou a WC.

Z předsíně se vstupuje do dvou dětských pokojů, koupelny s vanou a na celo-pochozí půdu s dřevěnou podlahou, která slouží jako úložný prostor. Patro je kompletně odizolováno dvěma vrstvami příčně ložené kamenné vaty (10 + 18 cm) včetně izolace venkovních podhledů střechy.

Topení je zajištěno podlahovým teplovodním vytápěním v celém domě a v centrální části je klimatizace LG z designové kolekce ART, která kromě chlazení a vytápění čistí a ionizuje vzduch. V technické místnosti je elektrický kotel, bojler a pračka se sušičkou. Internet řešen optickým kabelem. (od podzimu 24)

Vedle domu je vydlážděné parkovací stání až pro 4 automobily.

Dům je napojen na novou kanalizaci, vodu, elektřinu a přípojka na plyn je k dispozici před domem. Je možné napojení tepelného čerpadla, kamerového systému a elektro-nabíječky (připraveno).

Tento nadstandardní dům byl navržen a dokončen do posledního detailu a bude prodán s kompletním vybavením. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bochoři.