Pronájem obchodního prostoru, Praha - Žižkov, Hartigova, 97 m2

Hartigova, Praha 3 - Žižkov

42 600 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHartigova, Praha 3 - Žižkov
ID1049
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná97 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Přenecháme nájemní smlouvu na skvěle zrekonstruované nebytové prostory ideální pro výrobu a prodej pizzy. Prostory jsou připraveny k okamžitému provozu, což vám umožní začít podnikat bez zbytečných prodlev a dalších investic.


Celková plocha 97,8 m² zahrnuje tři prakticky uspořádané místnosti:  

- Hlavní vstupní prostor s pultem (barem), kde se přímo připravuje a podává pizza – ideální pro rychlé a efektivní odbavení zákazníků.  

- Kuchyň vybavená velkým vestavěným chladícím boxem, která splňuje všechny potřebné normy pro provoz.  

- Univerzální prostor, který můžete využít jako kancelář nebo sklad podle vašich aktuálních potřeb.


V rámci nájemní smlouvy získáte také dvě parkovací místa, což je velkou výhodou jak pro vás, tak pro vaše zákazníky a dodavatele. Pizzerie je orientovaná primárně na rozvoz, ale je zde i možnost konzumace na místě u stolku s dvěma místy k sezení. 

Nájem: 42.600,- Kč
Poplatky 5.000,- Kč
El.energie 6.000,- Kč
Kauce 42.600,- Kč
Odstupné podle dohody.

Tato nemovitost je ideální pro podnikatele hledající funkční a strategicky umístěný prostor pro rozvoj svého byznysu. Kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!