Prodej pozemku, Kostomlátky, 805 m2

Kostomlátky

3 990 000 Kč

včetně přípojek inž.sítí, včetně DPH, vč.všech poplatků, provizi neplatíte jsme přímý vlastník
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKostomlátky
ID004-386-3
Plocha nemovitosti805 m2

Origo partneři v Kostomlátkách

Popis

Stavební pozemek pro rodinný dům 805 m² v obci Kostomlátky, 2 km od Nymburka.
Sítě k dispozici, zkolaudováno. Pozemek připraven k výstavbě.

Přípojky: vodovod, kanalizace, elektřina, datová síť
Nová příjezdová komunikace včetně osvětlení, vjezd na pozemek ze zámkové dlažby.

Nabízený pozemek je součástí nové lokality 19 zasíťovaných stavebních pozemků, které navazují na starou zástavbu obce. Více o projektu Kostomlatky-pozemky.cz na webu. Výstavba lokality je dokončena.

Pozemky včetně přípojek inženýrských sítí na parcele jsou připraveny k výstavbě Vašeho rodinného domu.

Rovinatý pozemek má ideální obdélníkový tvar a rozměry pro dostatečně velký rodinný dům i zahradu. Jedná se o komorní neprůjezdnou lokalitu (slepá ulice) zaručující klidné bydlení. Obec Kostomlátky se nachází těsně za hranicí města Nymburk, s kterým je obec propojena cyklostezkou podél Labe.

Územní plán: lze stavět dvě nadzemní podlaží, koeficient zastavěnosti rodinným domem je 0,25 (tj.min. 200 m²+zpevněné plochy a vedlejší stavby). Jedná se o území SV-všeobecně obytné, venkovské.

Cena zahrnuje již kompletní dokončení přípojek vodovodu, kanalizace, přípojky elektřiny, přípravu pro datovou síť, novou asfaltovou komunikaci s veřejným osvětlením a s vjezdy na pozemek. Cena je uvedena vč. DPH (možnost odpočtu).

Kompletní občanská vybavenost je dostupná v Kostomlatech nad Labem (3km) a v Nymburku (2 km, centrum 5 km). Do Prahy (Černý Most) je cesta autem pouhých 25-30 minut.

Autobusové spojení: do Kostomlat nad Labem, Nymburka, případně do Milovic.
Lze vybírat i z dalších pozemků v projektu, výměry parcel 800-939 m². Více podrobností www.Kostomlatky-Pozemky.cz.

Prodávající je přímý vlastník. Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem. Lze volat kdykoliv během dne i o víkendu.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Kostomlátkách.