Prodej rodinného domu, Kroměříž, Havlíčkova, 321 m2

Havlíčkova, Kroměříž

13 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 66 243 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHavlíčkova, Kroměříž
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná346 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha321 m2
Plocha nemovitosti955 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kroměříži

Popis

Prodej rodinného domu v klidné části Kroměříže, ideální pro početnější rodinu, vícegenerační bydlení nebo kombinaci s podnikáním

Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům 6+3, který se nachází v klidné a vyhledávané části města Kroměříže. Tento prostorný dům o třech obytných patrech stojí na pozemku o velikosti 955 m² a nabízí vše, co si moderní rodina může přát – komfort, soukromí a energetickou soběstačnost.

Dispozice domu:

Přízemí: Nachází se zde samostatná bytová jednotka 1+1, ideální pro prarodiče nebo návštěvy, se vstupem přímo na zahradu a k bazénu. V přízemí dále najdete technické zázemí domu, prostornou prádelnu, relaxační saunu a stylový vinný sklep.

První patro: Prostorný byt 3+1 je srdcem domu. Zajímavý obývací pokoj s krbem a otevřeným patrem, které může sloužit jako odpočinková zóna nebo pracovna, navozuje příjemnou atmosféru. Kuchyně s moderními vestavěnými spotřebiči je propojena s jídelnou, odkud je přístup na zadní zahradu s pergolou.

Druhé patro: Tato část domu nabízí bytovou jednotku 2+1 s nově zrekonstruovanou koupelnou vybavenou sprchovým koutem, což zajišťuje maximální komfort.

Výhody a vybavení:

Bazén: Krytý a vyhřívaný bazén je ideálním místem pro relaxaci a zábavu.

Parkování: Na pozemku je k dispozici garáž, zastřešené parkovací stání a možnost parkování až pro šest vozů, přičemž přístup na pozemek je možný jak z přední, tak i zadní části.

Energetická soběstačnost: Fotovoltaická elektrárna, která je instalována na domě, zásobuje celý objekt elektřinou a zajišťuje tak energetickou úspornost a nezávislost.

Flexibilita: Dům je propojen vnitřním schodištěm, což zajišťuje snadný pohyb mezi patry, ale zároveň je možné každé patro využívat samostatně, což nabízí unikátní možnost vícegeneračního bydlení nebo kombinace bydlení s podnikáním.

Tento dům v Kroměříži představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají spojení komfortního bydlení s možností využití pro podnikání nebo vícegenerační rodinu. Přijďte si prohlédnout tuto nemovitost a přesvědčte se o její kvalitě a potenciálu na vlastní oči!

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.