Prodej rodinného domu, Čečkovice, 189 m2 (ID: 1442616)

Čečkovice

2 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 059 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČečkovice
ID183
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná248 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha189 m2
Plocha nemovitosti1480 m2
Garáž

Origo partneři v Čečkovicích

Popis

V obci Čečkovice nedaleko Chotěboře nabízíme exkluzivně k prodeji dvoupodlažní částečně podsklepený rodinný dům, který nabízí velkou škálu možných způsobů využití jak už k trvalému bydlení, rekreaci či podnikání.

Prostorný rodinný dům se může pochlubit velice udržovaným, i když původním stavem. Velkou výhodou je jeho dispozice 5+1, která je jako dělaná pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří potřebují více místa, dále je zde velká zahrada o rozloze 1151 m2, která poskytne dostatek prostoru pro nadšence do zahradničení - pro ty je tu navíc skleník se zahradním domkem a stodolou!

Dispozičně je dům řešen: první nadzemní podlaží je řešeno verandou, vpravo je koupelna, samostatná toaleta a komora + sklad potravin, po levé straně je kuchyně s kuchyňkou linkou, obývací pokoj, dvě ložnice, po schodech se dostaneme do druhého nadzemního podmaží, kde jsou půdní prostory, koupelna, prostor pro toaletu, komora, vstup na terasu a dvě ložnice.

Kanalizace je řešena jímkou, voda je veřejná.

Díky svému umístění Vám dům poskytne poklidné bydlení s dobrou dostupností do města Chotěboře 11 minut, kde je kompletní občanská vybavenost.

Obcí probíhá trasa oblíbených cyklostezek, které jsou budovány v oblasti mikroregionu Podoubraví a navazují na síť nadregionálních a dálkových cyklotras na území České republiky. Za zmínku jistě stojí i památky v okolí a zároveň nedaleká, 11 km vzdálená, rekreační oblast se Sečskou přehradou, která je vyhledávána turisty a rybáři.

V případě zájmu vám rádi pomůžeme s vyřízením financování této nemovitosti.

Doporučujeme prohlídku.

Pro více informací kontaktujte makléře.




Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čečkovicích.