Prodej bytu 1+1, České Budějovice, Budivojova, 49 m2

Budivojova, České Budějovice - České Budějovice 3

Rezervováno
2 921 000 Kč
/za nemovitost
Cena za nemovitost je včetně všech služeb RK.
Hypotéka od 13 921 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaBudivojova, České Budějovice - České Budějovice 3
IDN107052
StavbaPanelová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná49 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Ideální investiční příležitost na Pražském předměstí
Nabízím k prodeji panelový byt 1+1 o celkové ploše 49 m² v osobním vlastnictví, který se nachází v oblíbené a žádané lokalitě Pražského předměstí v Českých Budějovicích. Tento byt je situován v 8. patře panelového domu a je v původním stavu, což představuje ideální příležitost pro rekonstrukci podle vašich představ.

Původní stav s velkým potenciálem:

Byt je v původním stavu, což vám umožňuje realizovat své vlastní nápady a přetvořit prostor dle svého vkusu a potřeb. V bytě se nachází prostorná předsíň (8,54m2), která nabízí dostatek úložného prostoru, dále komora (2,62m2), kterou lze využít jako praktický úložný prostor, a obývací místnost (18,94m2), která může sloužit jako ložnice i obývací pokoj. Kuchyňská místnost (14,67m2) je dostatečně velká a nabízí prostor pro jídelní kout. Součástí bytu je také koupelna (2,56m2) a samostatné WC (0,97m2).

Úžasný výhled a balkon:

K bytu náleží balkon (3,45m2), který poskytuje krásný výhled na okolní krajinu a město. Tento výhled vás uchvátí a umožní vám relaxovat v soukromí vašeho domova. Balkon je také skvělým místem pro pěstování květin nebo bylinek.

Vynikající lokalita a dostupnost:

Pražské předměstí je jednou z nejvyhledávanějších lokalit v Českých Budějovicích díky své výborné občanské vybavenosti a skvělé dopravní dostupnosti. V okolí najdete školy, školky, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a další služby, které vám zpříjemní každodenní život. Blízkost centra města vám zajistí rychlý přístup k veškerým potřebným službám a zábavě.

Investiční příležitost:

Byt je v současné době pronajatý spolehlivým nájemníkem, který by rád setrval i nadále. Tato skutečnost z něj činí ideální investiční příležitost, kdy můžete začít vydělávat ihned po koupi. Náklady náklady na společné hospodářství domu činí 2000,- Kč.

Cena nemovitosti:

Cena této nemovitosti činí 2.921.000,- Kč. Jedná se o atraktivní nabídku, která se může stát výborným základem pro vaši budoucí investici.

Pokud hledáte byt s potenciálem, skvělou lokalitou a možností výnosné investice, neváhejte mne kontaktovat. Ráda Vám poskytnu více informací a domluvíme si případnou prohlídku tohoto bytu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107052.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Českých Budějovicích.