Pronájem bytu 2+kk, Olomouc, Aksamitova, 52 m2

Aksamitova, Olomouc

18 600 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydleníviz text
AdresaAksamitova, Olomouc
ID2024-09-1
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná52 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Olomouci

Popis

Nabízíme k pronájmu nadstandardně zařízený byt 2+kk po kompletní rekonstrukci (2024) o celkové užitné ploše 57 m2, který je situován ve velmi lukrativní lokalitě přímo v historickém centru města Olomouce v ulici Aksamitova, a to ve 4. patře cihlového bytového domu. K bytu náleží lodžie 5 m2, která se nachází na patře (vstup z chodby domu).

Dům se nachází přímo u vstupu do městského parku Bezručovy sady. Dolní náměstí je vzdáleno cca 2 min. chůze, nákupní galerie Šantovka cca 1 min, zastávky. Okna (dřevěná eurookna) bytu jsou orientována do tichého vnitrobloku.

Byt se skládá ze předsíně, chodby, obývací místnosti s kuchyňským koutem, ložnice a koupelny se sprchovým koutem a WC. Kuchyň je vybavena myčkou, lednicí s mrazákem, horkovzdušnou a mikrovlnnou troubou, indukční varnou deskou a digestoří. V rámci kuchyňské linky je rovněž vytvořeno místo pro pračku a sušičku. V obývací místnosti se dále nachází sedací souprava, barový pult se židlemi, TV stolek, konferenční stolek, koberec a záclony. V ložnici je garnyž a závěsy. Na chodbě jsou umístěny prostorné šatní skříně. V předsíni se nachází botník. Luxusní koupelna obsahuje prostorný sprchový kout, podlahové topení i otopný žebřík.

V současné chvíli se dokončuje rekonstrukce, proto na fotkách chybí stropní světla a v koupelně jsou vloženy vizualizace umyvadlové skříňky.

V celém bytě je elektrické podlahové topení a voda je ohřívána zcela novým bojlerem, který se nachází v předsíni, ukrytý ve skříni.

Dům se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah (škola, zastávky MHD, zdravotnické středisko, obchody, restaurace, vše do 1. min chůze).

Byt je vhodný pro jednotlivce či pár.

Volný IHNED.

Měsíční náklady na bydlení:

-nájemné: 18.600,- Kč

-zálohy na služby: voda 400 Kč/osoba, úklid + osvětlení spol. prostor 280 Kč.

Elektřina bude převedena na nájemce (předpoklad: 2800 Kč)

Kauce činí 30.000,- Kč. Poplatek RK je ve výši 18.600,- Kč.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Olomouci.