Prodej rodinného domu, Sázava, 100 m2 (ID: 1442674)

Sázava

3 699 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 628 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSázava
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti440 m2

Origo partneři v Sázavě

Popis

Představujeme vám prostornou a všestranně využitelnou nemovitost po rekonstrukci, situovanou v malebném prostředí. Ideální pro rekreační využití nebo trvalé bydlení v přírodě, přitom snadno dostupnou z velkých měst.

Nemovitost se nachází nedaleko historického hradu Český Štemberk a blízko řeky Sázavy, mezi zalesněnými kopci Hornosázavské pahorkatiny. Je ideálním místem pro únik z městského ruchu a načerpání nových sil v přírodě.

Cesta z Prahy vás rychle přenese do klidu venkovské krajiny. Z města se po dálnici dostanete na klikaté silničky vedoucí přímo k domu na Zlaté ulici v Ratajích nad Sázavou, který vás uvítá tichem a harmonií přírody.

Lokalita je pohádková. Jižně orientovaný dům na pozemku o rozloze 447 m² téměř splývá se skalním masivem, odkud je nádherný výhled do zeleně. Před domem jemně šumí potok, což jen umocňuje atmosféru vašeho nového útočiště.

Dům leží na rovinaté části podlouhlého pozemku obdélníkového tvaru, kde se nachází menší stavba připravená k úpravě na saunu nebo zahradní domek. Hlavním lákadlem je velkolepá okrasná zahrada s jezírkem a důmyslně vytvořenými stezkami, které plně využívají svažitý terén. Tato zahrada je ideální pro relaxační procházky, meditaci nebo posezení s přáteli.

Hlavní stavba, po kompletní rekonstrukci a zateplení (ve stavu white walls), je připravena na vaši kreativitu. Můžete zde vytvořit svůj vlastní rekreační ráj podle svých představ.

Dům o dvou podlažích s plochou 50 m² nabízí dvě samostatné obytné jednotky, které lze snadno rozdělit podle vašich potřeb. Každé patro má vlastní sociální zařízení, přípravu na kuchyň a možnost nezávislého přístupu. K domu přiléhá další rozestavěný prostor, který lze využít jako dílnu, garáž nebo ho rozšířit jako obytný prostor pro hosty.

Nemovitost je napojena na elektřinu a obecní vodovod, odpad je řešen vlastní čističkou.

Celý objekt je ideální pro rekreační pobyty, investiční pronájmy nebo klidný život v přírodě. Umožněte si útěk do ráje, kde si můžete vychutnat krásu přírody a klid venkovského života.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sázavě (okr. Benešov).