Pronájem bytu 2+kk, Mikulov, Republikánské obrany, 56 m2

Republikánské obrany, Mikulov

15 000 Kč
/za měsíc
+ zálohy na energie dle spotřeby.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRepublikánské obrany, Mikulov
ID220027
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná56 m2
Patro2.
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Mikulově

Popis

Jedinečná příležitost pronájmu klimatizovaného, luxusně zařízeného bytu 2+kk o výměře 56 m2 v nově zbudované rezidenci Speicher v blízkosti centra Mikulova. Jedná se o přízemní kompletně zařízený byt disponující ložnicí, koupelnou se sprchovým koutem a vkusně zařízeným multifunkčním obytným prostorem na který volně navazuje lodžie (6,6m2) a venkovní patio (zahrada) o výměře 109 m2. Tento venkovní prostor přímo láká k relaxaci a rozšiřuje tak možnosti využití veškerého nabízeného prostoru k dokonalému bydlení. Byt je možno si prozatím pronajmout na 6 měsíců od 01.11.2024 do 30.04.2025.
V případě zájmu je možno si, za 3000,-Kč/měsíc, spolu s bytem pronajmout také parkovacího stání v podzemním podlaží bytového domu, které je zabezpečeno, stejně jako celý dům, kamerovým systémem.
Ke vstupu do domu slouží všem obyvatelům sada unikátních čipů.
Cena měsíčního pronájmu je 15 000,-Kč + zálohy na energie dle spotřeby. Majitel dále požaduje kauci ve výši 30 000,-Kč. Provize realitní kanceláře je 15 000,-Kč vč. DPH.
Klasifikační třída ukazatele energetické náročnosti: G -
realitní kancelář neobdržela grafickou část průkazu energetické náročnosti budovy a proto uvádí nejhorší klasifikační třídu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Mikulově (okr. Břeclav).