Prodej obchodního prostoru, Praha - Malešice, Nad úžlabinou, 75 m2 (ID: 1442740)

Nad úžlabinou, Praha 10 - Malešice

10 999 000 Kč
/za nemovitost
bez vybavení
Hypotéka od 52 418 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNad úžlabinou, Praha 10 - Malešice
ID20240601
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná75 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuRušná část obce

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Prodej obchodních prostor 75 m²

Výjimečná nabídka - Výjimečná investiční příležitost - Praha Malešice / Strašnice

Nabízíme k prodeji exkluzivní nebytový prostor, který momentálně slouží jako úspěšný Beauty salon. Tato unikátní nemovitost se nachází v srdci pražské čtvrti Malešice, jen pár kroků od hlavní ulice, v těsné blízkosti míst, kam míří lidé za nákupy, obědem v restauracích, na poštu či úřady.

Klíčové vlastnosti:
* Lokalita: Na rohu frekventované oblasti, s výbornou viditelností a přístupností.
* Prostor: Salon se rozkládá na dvou podlažích a disponuje celkem 8 pracovišti, což umožňuje komfortní provoz a poskytování širokého spektra služeb.
* Sociální zázemí: Kvalitně vybavené sociální zázemí se nachází přímo v prostoru salonu pro maximální pohodlí zaměstnanců i klientů.
* Stav: Prostor je v provozu již jeden rok a je ve vynikajícím stavu, je zkolaudován.
* Klientela: Salon má zavedenou stálou klientelu, což zajišťuje okamžitý cash flow pro nového majitele.
* Vybavení: K případnému prodeji je i kompletní vybavení salonu, moderní a v udržovaném stavu. Není v ceně.
* Investiční potenciál: Vzhledem k omezené nabídce komerčních prostorů v této části Prahy představuje tato nemovitost výjimečnou investiční příležitost s vysokým potenciálem zhodnocení.

Tento prostor je ideální pro investory hledající nemovitost s okamžitým příjmem z nájmu nebo pro podnikatele, kteří chtějí rozšířit své podnikání v atraktivní lokalitě uprostřed sídlištní i vilové části Prahy - Malešice.

Pro více informací a prohlídku prosím kontaktujte naše zastoupení. Těšíme se na spolupráci a možnost představit vám tuto jedinečnou investiční příležitost.

HumanaLink - Vaše důvěryhodný partner v realitním světě

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 10.