Pronájem bytu 2+kk, Příbram, Čechovská, 46 m2

Čechovská, Příbram - Příbram VIII

11 000 Kč
/za měsíc
služby ve výši 2 200Kč + poplatky elektřina, internet a televize převod na nájemce.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČechovská, Příbram - Příbram VIII
ID0218-NP05967
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná46 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Exkluzivně nabízím k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+kk o výměře 46 m2, v ul. Čechovská, část města Příbrami VII, umístěn ve 3. NP revitalizovaného domu. Klidná a příjemná lokalita, v těsné blízkosti III. polikliniky Ravak a náměstí 17.listopadu. Byt prošel celkovou zdařilou rekonstrukcí a je prakticky navržen jak pro mladý začínající pár, tak jednotlivce.
Dispozice bytu: obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnice, prostorná koupelna se sprchovým koutem, oddělené WC, vstupní chodba s velkými úložnými prostory. K bytu náleží sklepní koje umístěná v suterénu domu. Parkování zajištěno bezplatně v okolí domu.

Pár metrů od domu se nachází veškerá infrastruktura, ZŠ, MŠ, obchody a služby, poliklinika Ravak, sportklub Oxygen, stanice MHD, SID i železniční stanice směr Praha -Písek i příjemný sportovní areál Nový rybník který Vám nabízí velké sportovní i kulturní vyžití.

Měsíční nájemné 11 000Kč+ služby 2 200Kč.Vratná kauce ve výší dvou nájmů 26 400Kč. Provize RK 13 310Kč. Elektřina bude převedena na nájemce.

Internet a televize není zahrnuta do zúčtovatelných služeb bytu, nájemce si hradí sám na své náklady.

Byt k dispozici od 02.09.2024. Více fotek bytu bude vloženo později.

V případě zájmu o prohlídku nebo bližší informace mě prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Příbrami.