Pronájem bytu 2+1, České Budějovice, Kněžskodvorská, 55 m2 (ID: 1442801)

Kněžskodvorská, České Budějovice - České Budějovice 3

17 000 Kč
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKněžskodvorská, České Budějovice - České Budějovice 3
ID00067
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná58 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha55 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+1, 58 m2.

Byt byl v r. 2014 kompletně rekonstruován, je velmi hezký a ve skvělém stavu. Byt se nachází ve 2. patře zděného domu, celý dům je velice klidný, proto hledáme nájemníky, kteří zapadnou do příjemné atmosféry domu. Lokalita je velice zajímavá, svou dostupností (pěšky do centra cca 20 min, IGY 5 min.) a přitom je okolí velice klidné, za domem je malý park.

Součástí pronájmu je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (pečící trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka a indukční deska), jídelní stůl se židlemi. V obýváku je obýváková stěna s konferenčním stolkem, v ložnici je veliká vestavěná skříň rozdělena na šatní a na úklidovou část. V koupelně je součástí pračka. V předsíni je prostorná skříň s botníkem, věšáky a šatní částí. Velikou výhodou je prostorná spíž, která navazuje na kuchyň.

Měsíční nájem 17.000 Kč
Při podpisu nájemní smlouvy se skládá kauce ve výši 30.000 Kč
Provize 20.570 vč. DPH.
Měsíční poplatky 4.000 Kč (elektřina, teplo, spotřeba vody, spotřeba el. energie, odvoz odpadů, úklid společných prostor, vývoz komunálního odpadu, internet).

PENB – průkaz energetické náročnosti, hodnota G. Novela zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií ukládá realitním kancelářím od 1.7.2015 povinnost zveřejňovat hodnotu energetické náročnosti prodávané nemovitosti. Pokud prodávající nemá průkaz energetické náročnosti (PENB), je zprostředkovatel povinen ze zákona uvést hodnotu G, ačkoliv označení nemusí odpovídat skutečnému stavu nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Českých Budějovicích.