Prodej chaty, Kamenný Přívoz, 16 m2

Kamenný Přívoz

490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 2 335 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKamenný Přívoz
ID0007
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná16 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti17 m2

Origo partneři v Kamenném Přívozu

Popis

Nabízíme k prodeji chatu nacházející se v části obce Hostěradice s č.ev.55, Hostěradice - Kamenný Přívoz, Praha západ, chatová osada Rychlá řeka . Zastavěná plocha 17m2. Jedná se o jednopodlažní objekt s možností využití pro rekreační účely. Chata je v osobním vlastnictví a je umístěna na pronajatém pozemku obce Obec Kamenný Přívoz, pozemek nelze od obce odkoupit.
V chatě je menší využitelná půda, kde se dá i spát, kamna na tuhá paliva, palanda na spaní, venku je suché WC a menší kůlna.
Jedná se o lesní pozemek s využitelnou studánkou nedaleko jako zdrojem vody. Elektřina je zavedena, ale v současnosti odpojená, je třeba znova požádat o připojení.
Nájem pozemku 1200kč ročně, poplatek za odpad 1000kč.
Hned pod chatou se nachází menší pláž. Ideální pro milovníky přírody a rybaření.
Parkování auta cca 300m od chaty, v horní části osady, zbytek se jde po lesní pěšině.
Více informací a prohlídky u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kamenném Přívozu.