Prodej chalupy, Zbýšov - Krchlebská Lhota, 138 m2

Zbýšov, Krchlebská Lhota

2 420 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 533 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZbýšov, Krchlebská Lhota
IDJ10293
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná208 m2
Patro2. z 2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy201 m2
Podlahová plocha138 m2
Plocha nemovitosti957 m2
Plocha zahrady752 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceNeupravená
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Zbýšově

Popis

Neváhejte se objednat na prohlídkový, který se koná dne 21.9.2024 od 10:00 do 14:00 hodin.

Hledáte ke koupi rekreační chalupu? Tak dál už nehledejte. Dovoluji si Vám v exkluzivním zastoupení majitel nabídnout ke koupi rekreační chalupu, se nachází na okraji Krchlebské Lhoty v obci Zbýšov v Čechách. Tato lokalita je pověstná svým klidem a přírodou.

V chalupě započala rekonstrukce v rámci modernizace v roce 2022 a ty nejzásadnější věci jsou zde vyřešeny. Vylité podlahy, nové rozvody elektriky, vybudovaná velkokapacitní jímka. V přízemí je kuchyně s komorou, koupelna, tři pokoje (z čehož dva mají samostatný vchod) a pracovní dílna, suchý záchod a technická místnost. V podkroví jsou 2 pokoje.

Co se sítí týče. Chalupa je napojena na elektriku. Voda je řešena studnou, ale v tuto chvíli je udělána příprava na napojení se na obecní vodovod. Odvod odpadních vod je řešen nově vybudovanou velkokapacitní jímkou, která je před chalupou.

Pozemek je o rozloze 957 m², zastavěná plocha 201 m² a užitná plocha chalupy 208 m². Na pozemku je malá dřevěná kůlna na zahradní nářadí a zděná dílna, kterou lze využit i jako garáž.

A jaké jsou vzdálenosti autem k větším městům? Kutná Hora 20 minut, Čáslav 15 minut a Praha 60 minut. Obecní úřad, potraviny, nebo koupání v letních měsících naleznete ve Zbýšově, který je necelý kilometr od Vaší chalupy

Pokud máte zájem o více informací, nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Veškeré informace a podklady Vám přijdou do 10 minut na Vámi zadaný e-mail. Pokud by Vám e-mail nedorazil prosím o kontrolu "Nevyžádané pošty". Někdy se stane, že e-mail zapadne, kam nemá. Případně mi zavolejte, zodpovím veškeré Vaše otázky.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.

Těším se na případnou společnou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Zbýšově (okr. Kutná Hora).