Prodej obchodního prostoru, Dobříš, Mírové náměstí, 503 m2

Mírové náměstí, Dobříš

19 850 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 94 599 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMírové náměstí, Dobříš
ID248-NP00691
StavbaSkeletová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná503 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy551 m2
Podlahová plocha503 m2
Plocha zahrady251 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Výtah
Převod do OV

Origo partneři v Dobříši

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízím k prodeji komerční prostory, skládající se ze tří samostatných jednotek, které celkově tvoří 1/2 prostorného obchodního objektu Černá Labuť na Mírovém náměstí v obci Dobříš, okres Příbram.
Tento patrový objekt s třemi podlažími a zastavěnou plochou 551m² nabízí skvělou příležitost pro investory hledající výnosnou investici. Díky své výhodné poloze a dostupnosti dopravy, prostory nabízí možnost pronájmu s potenciálem návratnosti investice včetně možnosti umístění reklamních billboardů na budově. K objektu náleží společný pozemek před a za budovou v podílu ½ o výměře 251 m2, kde je možnost parkování.

Objekt možno využít pro komerční účely jako obchody, sklady, kanceláře se sociálním zázemím a šatnou, rovněž je možné prostory změnit na bytové jednotky (na základě stavebního povolení pro změnu užívání). V současné době se jedná o prostory v 1.NP oděvy a hračky , ve 2.NP bazar nábytku a ve 3.NP bazar domácích potřeb a hraček.
1.NP (pravá strana budovy) užitná plocha 209 m2 – obchodní prostor 176,80 m2, sociální zařízení, sklad, úklidová místnost, chodba a kancelář.
2.NP (levá strana budovy) užitná plocha 179 m2 – obchodní prostor 155,60 m2, sociální zařízení, sklad, úklidová místnost, chodba a kancelář.
3.NP (pravá strana budovy) užitná plocha 115 m2 – obchodní prostor 89 m2, sociální zařízení, sklad, úklidová místnost, chodba a kancelář.
Společné prostory budovy tvoří chodba se schodištěm a nákladním výtahem s nosností 1t, pozemek navazující na budovu.

Dům není podsklepen a má 3.nadzemní podlaží. Hlavní nosnou konstrukcí je betonový skelet se sendvičovou konstrukcí stěn, kolaudovanou v roce 1988. Příčky jsou zděné z cihel, okna dřevěná, z části pevná, kovová, dveře prosklené, schodiště ze žulových desek, podlahy 1.NP a 2.NP z mramorových desek, keramické dlažby ve 3.NP.
S odpadem řešeným kanalizací, přívodem vody z dálkového vodovodu a plynu z plynovodu, je zde zajištěna kompletní infrastruktura pro provoz. Elektřina 230V, ústřední dálkové vytápění a dostupnost internetu zajišťují komfortní podmínky.

Kromě výše uvedených výhod je třeba zdůraznit také veškerou občanskou vybavenost v Dobříši, blízkost autobusové zastávky směr Příbram - Praha, včetně vlakového spojení a dálnice, což zvyšuje atraktivitu pro potenciální nájemce jak pro obchodní účely, tak rovněž pro bydlení.
V případě zájmu mě kontaktujte, doporučuji prohlídku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Dobříši.