Prodej rodinného domu, Spořice, Žižkova, 300 m2

Žižkova, Spořice

8 999 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 42 887 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽižkova, Spořice
ID64045
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti809 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Spořicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům v klidné části obce Spořice. Na pozemku o rozloze 800 m2 je krytý příjezd, od ulice je oddělen garážovými vraty na dálkové ovládání, kterým se dostanete na vnitřní nádvoří s krytým parkovacím stáním pro 3 vozy. V klidové části zahrady se dále nachází, krytá terasa přístupná z jídelny, terasa s vířivkou, samostatná krytá pergola s krbem a udírnou, technická místnost a další sklad. V další části zahrady se nachází dětské prolézačky a nadzemní kruhový bazén.
Po vstupu do přízemí domu se ze vstupní místnosti s šatnou dostaneme do chodby, ze které je přístup do všech místností v přízemí. Nejdeme zde technickou místnost s pračkou a sušičkou, posilovnu, dva propojené pokoje s velkým rohovým krbem, koupelnu, jídelnu a kuchyni.
Po širokém schodišti se dostaneme do prvního patra, kde se nachází další 2 koupelny, 2 dětské pokoje a velký obytný prostor ve tvaru L, kde se nachází otočná krbová kamna a který slouží jako obývací pokoj, pracovna a ložnice. Tento prostor je klimatizovaný.
Celkem tedy nemovitost disponuje 9-ti pokoji a 3-mi koupelnami s WC. Je ideální pro velkou rodinu, případně jako vícegenerační bydlení. Celková obytná plocha je necelých 300 m2. V případě zájmu rádi navrhneme optimální financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Spořicích.