Prodej rodinného domu, Přeborov, 59 m2

Přeborov

3 850 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 348 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPřeborov
ID0474
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná59 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti410 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Přeborově

Popis

Prodej novostavby zkolaudovaného rodinného domu na klíč 59 m², pozemek 410 m² v Přeborově u Milevska s veškerým vybavením na míru. Jedná se o dřevostavbu bungalovu s další nástavbou střechy a terasy.
Výměry interiéru domu:
• Obývací pokoj s kuchyňskou linkou + zádveří 19 m2
• Koupelna + WC 5 m2
• Dětský pokoj 7 m2
• Ložnice 9 m2
• Terasa 19 m2
Vybavení a technika domu:
Kuchyňská linka s komplet spotřebiči (varná deska, el. trouba, myčka), dále koupelna se sprchovým koutem včetně nevybalené pračky, pokoje vybaveny palandou v dětském pokoji, dvoulůžkem v ložnici, pohovkou a jídelní stolem v obývacím pokoji.
Vytápění domu zajišťuje el. podlahové topení a dále tepelné čerpadlo vzduch/vzduch / klimatizační jednotka. Ohřev TUV je řešen el. bojlerem v koupelně.
Okna domu jsou opatřena jak vnitřním, tak vnějším zastíněním, které zároveň zvyšuje parametry izolace domu. Zevnitř jsou okna opatřena manuální nastavitelnou ventilační nezávislou mřížkou.
Dům je připojen na městskou kanalizaci, má vlastní zkolaudovaný vrt na vodu. Součástí užitné plochy domu je velkorysá terasa směrem do zahrady. V případě přání klienta je možné dodatečnou investicí provést zasklení části terasy a propojit např. s ložnicí nebo realizovat zvětšení obývacího pokoje a využít jako zimní zahradu.
Na parcele se nachází strom (švestka), která umožňuje vytvořit další zákoutí na venkovní sezení kolem). Dům stojí na rovné části pozemku a část se stromem 96 m2 na mírně snížené části.
Pozemek je celý oplocen včetně zpevněné plochy na parkovací stání s vjezdovými vraty na asfaltovou komunikaci.
Dům je ihned k nastěhování a užívání, bez nutnosti cokoli dalšího v domě dokončovat a je umístěn mezi stávající typickou vesnickou zástavbou.
Přeborov je cca 3km od Milevska, kde je veškerá občanská vybavenost a také cca 15km od přehrady Orlík.
Obec Přeborov je aktivní obcí (knihovna, hasičské, vánoční a jiné akce). U obce se nachází rybník a je obklopena lesy. V Milevsku je letní koupaliště.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přeborově.